Kuorma-autot

Volvo FL. Sinulle räätälöity jakeluauto

Volvo FL on pienin ja ketterin kuorma-automme. Se voidaan räätälöidä monenlaisiin käyttötarkoituksiin – aina kaupunkitoimituksista kevyisiin maansiirtokuljetuksiin tai jätteenkeräykseen. Voit valita joko täyssähköisen tai dieselkäyttöisen voimansiirtolinjan. Volvo FL ja täydentävät palvelut ovat suunniteltu edistämään liiketoimintaasi. Käyttöaste, tehokkuus ja kannattavuus paranevat. Ryhdytään töihin.

Suurin tuotto

Ota kaikki irti energiasta ja polttoaineesta

Tehoa kaikkiin työtehtäviin

Lisätietoja Volvo FL:n voimansiirroista

Liikkeellä

Työskentely kuorma-auton luona

Volvo FL lyhyesti

Moottorin teho: 175-280 hv
Neljä ohjaamokokoa
Sähkö tai diesel
Tasakuorma-auto
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity toimeksiantojasi varten

Käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Tehosta toimintojasi

Tutustu Volvo FL:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä

Soveltuu täydellisesti näihin kuljetussegmentteihin

Volvo FL:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FL:n tärkeimmät ominaisuudet

Voimanlähteet

Valitse sähkö- tai dieselvoimansiirto. Voit räätälöidä Volvo FL:n toimeksiantojesi ja sopimustesi mukaan – näin voit varmistaa, että kuorma-auto täyttää tiukimpienkin säädösten vaatimukset.

Voimanlähteet

Ketteryys

Tämä on kuorma-auto, jonka ajaminen vilkkaassa kaupunkiliikenteessä on helppoa ja nopeaa. Kompaktissa kuorma-autossa on suuri ikkuna-ala ja erinomainen näkyvyys.

Sisätilat

Pääsy ohjaamoon

Volvo FL:n ohjaamoon kulkeminen ja sieltä poistuminen on todella helppoa. Tämä on erityisen tärkeää kaupunkijakelussa ja jätteenkeräyksessä.

Ulkopuoli

Liiketoimintaasi tukevia palveluja

Varustele vapaasti. Katso kuorma-autojen lisävarusteet

Lataa Volvo FL -esite

Volvo FL – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos toimit kaupunkiympäristöissä, joissa ketteryys sekä kyky liikkua vilkkaassa liikenteessä ja ahtaissa kulkuväylissä on tärkeämpää kuin valtava kuormakapasiteetti, sinun kannattaa tutustua tarkemmin Volvo FL -malliin. Helppo ajettavuus, matala melutaso ja alhaiset päästöt sopivat täydellisesti kaupunkikäyttöön.

Dieselkäyttöisessä Volvo FL:ssä voidaan käyttää dieselin lisäksi vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten biodieseliä ja HVO:ta. Lisäksi on täyssähköinen Volvo FL Electric, joka on täysin pakokaasupäästötön ja hiljainen. Toimintasäde on jopa 420 km tyypillisissä käyttökohteissa.

Se riippuu siitä, kuinka räätälöit kuorma-autosi – alusta ja voimansiirto mukaan lukien. Kevyimmän Volvo FL:n kokonaismassa on 10 tonnia, joten se soveltuu erinomaisesti suuren kapasiteetin kaupunkikuljetuksiin. Jos kuljetat painavampia kuormia, Volvo FL:stä on versioita, joiden kapasiteetti on jopa 18 tonnia. Jos tarvitset vieläkin suuremman kuormakapasiteetin, sinun kannattaa tutustua Volvo FE -malliin.

Ei, sillä Volvo FL on optimoitu keskiraskaaksi kuorma-autoksi kaupunkikäyttöön omalla kuormalavallaan. Siksi se on saatavana vain kaksiakselisena tasakuorma-autona, jonka kokonaismassa on enintään 18 tonnia. Jos sinun on vedettävä perävaunuja tai kuljetettava raskaampia kuormia, suosittelemme tutustumaan tarkemmin Volvo FE:hen tai Volvo FM:ään.

Voit tilata Volvo FL:n miehistöohjaamolla suoraan tehtaaltamme. Tässä ohjaamossa on tilaa jopa kuudelle matkustajalle, ja päällirakentaja voi rakentaa paloauton alustalle. Jos ajat vaikeissa maasto-olosuhteissa, Volvo FL:stä on saatavana 4 × 4 -versio. Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa löytääksesi vaatimuksiasi vastaavan päällirakentajan.

Volvo Trucksin kumppanina se on itse asiassa helppoa. Jos haluat vaihtaa sähköön, voimme tarjota sinulle täydellisen paketin, joka sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut ja kattavan tuen.

Näihin kuorma-autoihin on saatavana monipuolinen valikoima dieselmoottoreita (210–280 hv), mikä riittää kattamaan kaiken kevyistä jakelukuljetuksista jätteenkeräykseen ja kevyisiin maansiirtotöihin. Volvo FL Electric tuottaa 175 hv jatkuvaa tehoa, joten se sopii erinomaisesti kaupunkien jakelukuljetuksiin ja jätteenkeräykseen.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.