Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uskollinen kumppanisi kaupunkiajoon

Volvo FL

Tämä pieni, keskiraskas kuorma-auto on huippuketterä ja erittäin luotettava. Se sopii täydellisesti kaupunkijakeluun, jossa pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä on paljon. Se voidaan kuitenkin räätälöidä myös vaativampiin olosuhteisiin.

Se on rakennettu jatkuvaa käyttöä varten – ja saatavana on monipuolinen valikoima palveluita ja lisäominaisuuksia. Samalla paranee paitsi käyttöasteesi ja tehokkuutesi myös tuloksesi.

Kaupungissa kuin kotonaan

Ulkokuori

Sisätilat

Tehty taloudelliseksi

Erikoisvalmisteinen moottori. Älykäs I-Sync -vaihteisto. Useita polttoainetta säästäviä palveluita. Volvo FL on ehtaa polttoainetaloudellisuutta neljällä (tai kuudella) pyörällä.

Paranna käyttöastettasi

Palveluillamme ja innovaatioillamme ehkäistään ajon keskeytymisiä. Jos niitä kuitenkin sattuu, vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Se on näin yksinkertaista – ja tärkeää.

Ensisijaisesti turvallinen

Valikoima loistavia turvallisuusominaisuuksia. Ohjaamo, joka on suunniteltu pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa.

Vaivatonta kulkua

Onko ahdasta? Pieni kääntösäde, automaattinen vaihteiden valinta ja kehittynyt ajoergonomia tekevät Volvo FL:stä uskomattoman helposti ohjattavan. Nelivetomalli puolestaan pärjää erinomaisesti joka tilanteessa.

Tutustu tarkemmin Volvo FL -kuorma-autoon

Tutustu Volvo FL:n kaikkiin ominaisuuksiin. Käväise sitten paikallisella Volvo jälleenmyyjällä ja pyydä heitä esittelemään ajoneuvoa sinulle.