Kuorma-autot

×

Ohjaamosi on linnasi

Volvo FH16:n ohjaamon sisätilat

Työsi on vastuullista, ja aikataulut ovat kiireisiä. Volvo FH16 auttaa sinua pysymään tehtävien tasalla entistäkin paremmin.

Huomaat evoluution heti astuessasi Volvo FH16:n ohjaamoon. Se on jotain erilaista kuin mihin olet tottunut – mutta kaikki tuntuu silti tutulta. Värit, materiaalit ja sisustus ovat selvästi taattua Volvo FH16 -laatua. Kun istut kuljettajan paikalle, kaikki on siellä missä pitääkin. Kätesi laskeutuu luonnollisesti I-Shift-vaihteenvalitsimelle, joka on integroitu siististi istuimeen.

Kuljettajan käyttöliittymä on sen sijaan täysin uusi – se on suunniteltu siten, että voit pitää kädet ohjauspyörällä ja katseen tiessä. Uuden käyttöliittymän ansiosta voit käyttää helposti kaikkia työssäsi tarvittavia toimintoja, mikä varmistaa tuottavan liiketoiminnan.

Täysin digitaalinen mittaristo avaa uusia mahdollisuuksia, sillä voit räätälöidä työympäristösi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Voit ottaa luistoneston helposti käyttöön kääntämällä säädintä myötäpäivään. Näytöltä näet selkeästi tasauspyörästöjen tilan ja kunkin akselin kuorman. Uudelta yhdeksän tuuman sivunäytöltä voit hallita kuorma-auton toimintoja, mukaan lukien jopa kahdeksaa kameraa ja sovelluksia.

Volvo FH16 tukee myös äänikomentoja, joten ohjaamossa on aina apua saatavilla.

Volvo FH16:ssa on ainutlaatuisen laadukas sisätilojen viimeistely. Kaikesta käy ilmi, että ohjaamon mukavuus edustaa markkinoiden kirkkainta kärkeä.

Sisustustasot

Volvo FH16:ssa on ainutlaatuiset sisätilat. Saatavana on kaksi erilaista tasoa. Lisäksi voit valita värit laajasta värivalikoimasta.

Volvo FH16:n viimeistely

Mukana tekstiili- ja nahkaverhoilu, kumimatot, sisäverhoilu ja koristelistat.

Volvo FH16:n nahkaverhoilu

Mukana kokonahkaverhoilu, kumimatot, sisäverhoilu ja koristelistat. 

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FH16:n sisäkuvat

Haluatko lisätietoa sisätiloista?

Keskustele jälleenmyyjän kanssa.