Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Mukavaa matkantekoa

Volvo FE:n ohjaamon sisätilat

Kuljettaja, joka tuntee olonsa mukavaksi, on tehokkaampi kuljettaja. Siksi olemme tehneet työskentelystä Volvo FE:ssä palkitsevampaa kuin koskaan. Kätevät portaat tekevät autoon nousemisesta helppoa. Ohjaamossa työnteko sujuu mukavasti, koska tilaa on riittävästi ja käytettävissä on laadukkaita ja käteviä ominaisuuksia. Katsotaanpa tarkemmin

Ergonomista ajattelua

Mittarit. Vaihteet. Hallintalaitteet. Tilaratkaisut. Volvo FE:ssä kaikki, mitä työssäsi tarvitset, on juuri oikeassa paikassa ja sopivasti käden ulottuvilla. Vähemmän turhia liikkeitä. Vähemmän kurottelua ja rasitusta. Voit pitää kädet ohjauspyörällä ja katseen tiiviisti tiessä.

Neljä ohjaamokokoa

Voit valita neljästä erilaisesta ohjaamovaihtoehdosta, jotka ovat päiväohjaamo, lyhyt makuuohjaamo, makuuohjaamo ja matalalattiamalli. Makuuohjaamo on näistä tilavin. Se sopii täydellisesti ajomatkoille, kun työpäivän aikana pitää päästä levähtämään..

Täydelliset istuimet

Istut täydellisen ergonomisissa Volvo FE -istuimissa, joissa on vankka kiinnitys, integroitu niskasuoja ja turvavyö. Verhoilumateriaali hylkii likaa erittäin tehokkaasti. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan.

Älä tingi siisteydestä

Lisää istuinpäälliset ja suojaa kuorma-autojen alkuperäinen verhoilu helpottaen samalla puhdistusta. Ne ovat Volvon erityisesti suunnittelemat ja saatavana kahdessa värissä.

Runsaasti tilaa tavaroillesi

Kojelaudassa. Ovissa. Yläpuolella. Istuinten välissä. Volvo FE:n ohjaamossa säilytystilaa on runsaasti joka puolella. Tarvittaessa sitä saa jopa lisää.

Hienosäädetty 

360 asteen näkymä sisältä

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamon sisätiloista. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Tee olosi mukavaksi

Koe ergonomisuus omakohtaisesti. Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi esittelee Volvo FE:n ohjaamoa.