Kuorma-autot

Tervetuloa töihin

Volvo FE:n ohjaamon sisätilat

Volvo FE:n ohjaamo on erinomainen työympäristö kaupunkikuljetusten kiireisille ammattilaisille. Kätevät portaat tekevät autoon nousemisesta helppoa, valitsitpa minkä tahansa ohjaamomallin. Avarat ja hyvin varustellut sisätilat tekevät työskentelystä sujuvaa ja miellyttävää.

Näkyvyys joka suuntaan

Matala ajoasento, suuri tuulilasi ja ovien lisäikkunat pitävät kuljettajan tiiviisti kosketuksissa ajoneuvon ympäristöön. Erinomainen näkyvyys lähelle ja kaikkiin suuntiin tekevät Volvo FE:stä turvallisen kaupunkiajossa.

Lisäikkunat ja näkyvyys

Voit tilata Volvo FE:hen lisäikkunat ovien alaosassa ja ovien takana. Ne parantavat entisestään näkyvyyttä kuorma-auton lähelle.

Matalalattiaohjaamon edut

Volvo FE:n matalalattiaohjaamo on suunniteltu helpottamaan kuljettajien elämää työtehtävissä, joissa tehdään paljon pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä, kuten jätteenkeräyksessä, jakelukuljetuksissa ja maansiirtotöissä. Mukava matalalattiaohjaamo ja 90 asteen oviaukko, jonka alareuna on vain 440 mm tienpinnasta, helpottavat autoon nousemista ja siitä poistumista. Tämä vähentää rasitusta ja parantaa tuottavuutta.

Kaksi vai neljä istuinta?

Matalalattiaohjaamosta on kaksi versiota. Läpikulkuversiossa on kauttaaltaan tasainen lattia ja tilaa neljälle istuimelle. Jos yksi matkustajan istuin riittää, saatavilla on versio, jossa on moottoritunneli ja ilmajousitettu matkustajan istuin. Se on loistava valinta kaupunkitoimituksiin ja maansiirtokuljetuksiin.

Taittuvat ovet helpottavat elämää

Matalalattiaohjaamossa on joko tavalliset ovet tai taittuvat ovet, jotka tekevät sisäänpääsystä entistä helpompaa.

Ergonomista ajattelua

Mittarit, vaihteisto, hallintalaitteet ja säilytystilat. Volvo FE:ssä kaikki työssä tarvittavat ominaisuudet ovat juuri siellä, missä odotat niiden olevan. Vähemmän turhia liikkeitä. Vähemmän kurottelua ja rasitusta. Näin voit keskittyä rauhassa ajamiseen ja tarkkailla ympäröivää liikennettä.

Täydelliset istuimet

Istut täydellisen ergonomisissa Volvo FE -istuimissa, joissa on integroitu niskasuoja ja turvavyö. Verhoilumateriaali hylkii likaa erittäin tehokkaasti. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.