Kuorma-autot

Maansiirtoautot nopeaan toimitukseen

VOLVO X PRO

Volvo X Pro on Suomen oloihin syntynyt maansiirtoauto. Sen ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Volvo Trucksin asiantuntijat ovat suunnitelleet siihen valmiiksi juuri maansiirtoajoon sopivimmat rakenteelliset osat, joten valitset vain sinulle mieleisimmän ohjaamomallin, moottoritehon, vetotavan, akselistorakenteen ja kippityypin. Ja kun auton kanssa samalla kättelyllä saat halutessasi myös rahoituksen ja huollot, maansiirtohommat ovat helposti paketissa.

Saatavilla Volvo FMX, FM, FH ja FH16 -malleihin.

Volvo X Pro – Volvo FH540 FST-PAR Elg lava

Volvo X Pro – Volvo FMX540 10x4 Kome lava

Kuusi syytä valita Volvo X Pro

1. Ilmajousitettu nouseva takateli

Puolet ajasta raskaalla kuormalla ja toinen puoli tyhjällä kuorma-autolla. Siltä maansiirtoauton ajo tyypillisesti näyttää. Ilmajousitetun taka-akseliston ansioista ajomatka on mukava kaikissa tilanteissa. Kaikki pyörän jousituksen osat ovat hyvin suojattuja ja mahdollistavat optimaalisen maavaran ja markkinoiden parhaat painonsiirtotoiminnot.

2. I-Shift

12-vaihteinen, markkinoiden paras, automatisoitu vaihteisto tekee ajamisen ja ohjauksen helpoksi - myös kivikkoisilla teillä. Se auttaa myös parantamaan polttoainetaloutta ja tehostamaan ajamista.

3. Vankka alusta

Vankka runko on varustettu tehtaalla tuplarungolla ja kippilavan apurunko on riittävän jäykkä ja tukeva Suomen suurimmille painoille.  

4 Volvo Dynamic Steering

Tämä uraauurtava ohjausjärjestelmä vähentää huomattavasti kuorma-auton ajamiseen tarvittavia voimia. Se pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi, ja sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen vaikeassa, matalan nopeuden vaativassa maastossa. VDS-ohjauksen asetuksia pystyy nyt uuden version myötä säätämään kuljettajakohtaisesti ja uusina ominaisuuksina saatavilla kaistallapitoavustin ja ajonvakautustoiminto (2- ja 3-akseliset rekkaveturit).

5. Apujärjestelmät

Volvo X Pro 8x4 tai 10x4  on suunniteltu kuljettajan turvallisuus ja tuottavuus edellä. Kuorma-autot on aina varustettu EBS-jarrujärjestelmällä ja VDS-ohjauksen yhteydessä kaistavahdilla, kaistallapitoavustimella ja liikennemerkkitunnistuksella. Lisäämällä törmäyksen varoitustoiminnon, joka sisältää myös ACC-tutkaohjatun vakionopeudensäätimen, tarjoaa se kuljettajalle turvallisuen, stressittömän ja viihtyisän työympäristön.

Ryömintävaihteilla varmistat liikkeellelähdön vaivattomasti. Voit valita yksi tai kaksi ryömintävaihdetta tarpeidesi mukaan.

6. Volvo X Pro maansiirtoauto on varusteltu lisäksi:

  • Päällirakenne alan johtavalta valmistajalta
  • Perävaunun jarru "Stretch brake"
  • Irtikytkettävä voimanotto
  • Työvalot ja varoitusvalot

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Tutustu myös muihin Pro-sarjan autoihin!

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo Pro kuorma-autoista ja palveluista?