Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Puuhommat paketissa – puutavara-autot nopeaan toimitukseen

Volvo Pro Wood

Volvo Pro Wood on Suomen oloihin optimoitu puutavara-auto. Sen ansiosta hommat ovat helpommin paketissa ja voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Volvo Pro Wood -puutavara-auto on metsässä kuin kotonaan. Se on päällirakennetta, tehdasasenteisia varusteita ja kuorma-autovalmistajan suosituksia myöten suunniteltu Suomen haastaviin olosuhteisiin. Kun kuorma-auton lisäksi saat halutessasi rahoituksen ja ennakoivat huollot, hommat eivät maistu puulta, vaan ovat jouhevasti paketissa.

Volvo Pro Wood -kuorma-autoja on saatavana neljäakselisiin FH16 ja FH13 tag-tridem ja pusher-tridem -malleihin.

Kuusi syytä valita Volvo Pro Wood

1. Ilmajousitus ja takajousitus

Puolet ajasta raskaalla kuormituksella ja toinen puoli tyhjällä kuorma-autolla. Siltä puuauto tyypillisesti näyttää. Takajousituksen ja ilmajousituksen ansiosta ajomatka on mukava kaikissa tilanteissa. Kaikki pyörän jousituksen osat on hyvin suojattuja ja mahdollistavat optimaalisen maavaran.

2. I-Shift ryömintävaihteistolla

12-vaihteinen automatisoitu vaihteisto mahdollistaa ajoneuvon ajamisen ja ohjaamisen paljon helpommin - eikä homma ala maistua puulta. Se auttaa myös parantamaan polttoainetaloutta ja tehostamaan ajamista. Ryömintävaihteiston ansiosta liikkellelähtö onnistuu sujuvasti myös haastavissa olosuhteissa ja pienillä nopeuksilla.

3. Nouseva ja katkeava teliveto

Muuntaa kuorma-auton 8x4:stä 6x2:een vain napin painalluksella tyhjänä ajaessa (2+2-malli). Nostetun telin avulla voit säästää jopa 4% polttoainetta ja vähentää renkaiden kulumista. Samalla kääntösäde pienenee jopa yhdellä metrillä ja saat paremman ajopidon korkeamman akselipaineen ansiosta.

4. Volvo Dynamic Steering, VDS

Tämä uraauurtava ohjausjärjestelmä vähentää huomattavasti kuorma-auton ajamiseen tarvittavia voimia. Se pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi, ja sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen vaikeassa, matalan nopeuden vaativassa maastossa. VDS-ohjauksen asetuksia pystyy nyt uuden version myötä säätämään kuljettajakohtaisesti ja uusina ominaisuuksina saatavilla kaistallapitoavustin ja ajonvakautustoiminto (2- ja 3-akseliset rekkaveturit).

5. Lisävarustelu

Uusi vahvistettu puskuri on valmistettu 3 mm:n korkealaatuisesta teräksestä, joka suojaa ohjaamoa naarmuilta ja kolhuilta sekä estää ajovalojen vahingoittumisen kaikentyyppisessä maastossa. Se tekee kuorma-autostasi hyvin varustellun Suomen vaativiin metsäolosuhteisiin. 

6. Muut varustelut

• Päällirakenne alan johtavalta toimijalta
• Tandem-akselin nosto (Taaxlift)
• Perävaunun jarru "Strech brake"
• Työvalot ja varoitusvalot

Lataa Volvo Pro Wood -esite

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kuljetustarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -auto on kenties maailman paras työpaikka. Se on rakennettu kuljettajia silmällä pitäen, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi, johon voit luottaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean kuorma-auton valinnassa ja antaa lisätietoa. Soita tai tule käymään.