Kuorma-autot

Puuautot nopeaan toimitukseen

Volvo Wood Pro

Volvo Wood Pro on Suomen oloihin suunniteltu puutavara-auto. Sen ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Volvo Wood Pro -puuauto on metsässä kuin kotonaan. Se on päällirakennetta, tehdasasenteisia varusteita ja kuorma-autovalmistajan suosituksia myöten suunniteltu Suomen haastaviin olosuhteisiin. Kun kuorma-auton lisäksi saat halutessasi rahoituksen ja ennakoivat huollot, hommat eivät maistu puulta, vaan ovat jouhevasti paketissa.

Volvo Wood Pro -kuorma-autoja on saatavana neljäakselisiin FH16 ja FH13 tag-tridem ja pusher-tridem -malleihin.

Volvo Wood Pro – Volvo FH16 8x4R pusher

Viisi syytä valita Volvo Wood Pro

1. Ilmajousitus ja takajousitus

Puolet ajasta raskaalla kuormituksella ja toinen puoli tyhjällä kuorma-autolla. Siltä puuauto tyypillisesti näyttää. Takajousituksen ja ilmajousituksen ansiosta ajomatka on mukava kaikissa tilanteissa. Kaikki pyörän jousituksen osat on hyvin suojattuja ja mahdollistavat optimaalisen maavaran.

2. I-Shift ryömintävaihteistolla

12-vaihteinen automatisoitu vaihteisto mahdollistaa ajoneuvon ajamisen ja ohjaamisen paljon helpommin - eikä homma ala maistua puulta. Se auttaa myös parantamaan polttoainetaloutta ja tehostamaan ajamista. Ryömintävaihteiston ansiosta liikkellelähtö onnistuu sujuvasti myös haastavissa olosuhteissa ja pienillä nopeuksilla.

3. Volvo Dynamic Steering, VDS

Tämä uraauurtava ohjausjärjestelmä vähentää huomattavasti kuorma-auton ajamiseen tarvittavia voimia. Se pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi, ja sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen vaikeassa, matalan nopeuden vaativassa maastossa. VDS-ohjauksen asetuksia pystyy nyt uuden version myötä säätämään kuljettajakohtaisesti ja uusina ominaisuuksina saatavilla kaistallapitoavustin ja ajonvakautustoiminto (2- ja 3-akseliset rekkaveturit).

4. Lisävarustelu

Uusi vahvistettu puskuri on valmistettu 3 mm:n korkealaatuisesta teräksestä, joka suojaa ohjaamoa naarmuilta ja kolhuilta sekä estää ajovalojen vahingoittumisen kaikentyyppisessä maastossa. Se tekee kuorma-autostasi hyvin varustellun Suomen vaativiin metsäolosuhteisiin. 

5. Muut varustelut

• Päällirakenne alan johtavalta toimijalta
• Tandem-akselin nosto (Taaxlift)
• Perävaunun jarru "Stretch brake"
• Työvalot ja varoitusvalot

Lataa Volvo Wood Pro -piirrustuksia:

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Tutustu myös muihin Pro-sarjan autoihin!

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo Pro kuorma-autoista ja palveluista?