Kuorma-autot

Vetoautot nopeaan toimitukseen

Volvo Road Pro

Volvo Road Pro -mallistoon kuuluu tällä hetkellä Volvo FM ja FH -vetoautoja. Esimerkiksi Volvo FH, joka on varustettu D13-turbocompound-moottorilla tarjoaa ennennäkemättöntä polttoainetehokkuutta kaukokuljetuksiin. Tarjolla on myös LNG-moottorilla varustettuja Volvo FH ja FM -vetureita. Pro-malliston ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Volvo Trucksin asiantuntijat ovat suunnitelleet Road Pro -vetoautot pohjoismaiset olosuhteet huomoiden. Ja kun auton kanssa samalla kättelyllä saat halutessasi myös rahoituksen ja huollot, kaukokuljetushommat ovat helposti paketissa.

Volvo Road Pro - Volvo FH 500 I-Save 6x4T teliakselin nostolla

Volvo Road Pro - Volvo FH 460 I-Save 6x2T

Kuusi syytä valita Volvo Road Pro

1. Turvallinen ja huoleton

Volvon Pro-konsepti on aina turvallinen ja huoleton valinta. Kaukoliikennesegmentille optimoidulla Road Pro -erittelyllä varmistat että kuljettaja viihtyy ja polttoainetalous pysyy parhaalla mahdollisella tasolla.

2. Volvo I-Save

Volvon I-Save konseptilla, johon kuuluu D13TC moottori varmistat yrityksesi kilpailukyvyn. Volvon tähän asti taloudellisemmalla voimansiirtolinjalla saat lisäksi bonuksena parhaat ajokokemukset hiljaisella ja vääntävällä moottorilla.

3. Nopeasti ajoon

Uusi auto nopeasti ja huolettomasti alle. Volvolla on jatkuvasti Pro autoja tilausputkessa nopeaan toimitukseen.

4. I-See auttaa säästämään polttoainetta

I-See maastontunteva vakionopeussäädin analysoi reittisi ja osaa optimoida ajonopeutesi ja vaihteenvaihdot tien pinnanmuotojen ja kuormasi painon huomioiden. I-See on aktiivinen myös jalkakaasulla ajettaessa ja auttaa säästämään polttoainetta jopa 5%. Hyödynnä kuorma-autosi ilmainen liike-energia maksimaalisesti ja säästä polttoainetta.

5. Tutkaohjattu ACC-vakionopeudensäädin

Tutkaohjattu ACC-vakionopeudensäädin mukauttaa nopeutta siten, että se ylläpitää valitun etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon automaattisesti kiihdyttämällä ja jarruttamalla. Vakionopeudensäädin toimii aina pysähdykseen saakka – jatka ajamista painamalla kaasupoljinta. Se voidaan aktivoida nopeuden ylittäessä 4 km/h, joten se on hyödyllinen vilkkaassa liikenteessä, pienillä nopeuksilla rakennustyömaalla ja vaativassa maastossa. Ominaisuus takaa turvallisen ja stressittömän työpäivän.

6. RALIM20-painonsiirto

RALIM20 painonsiirto on optimoitu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Varmista kuorma-autosi liikkeellelähtökyky ja pito myös liukkaalla Volvon vahvistetulla takajousituksella ja RALIM20 painonsiirto-ohjelmistolla.

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Tutustu myös muihin Pro-sarjan autoihin!

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?