Kuorma-autot

Koukkuvaihtolava-autot nopeaan toimitukseen

Volvo Hook Pro

Volvo Hook Pro -koukkuvaihtolava-auto nostaa vaivattomuuden ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Volvo Hook Pro on takuulla laadukas ja luotettava tehdasrakennettu kokonaisuus, jossa on Suomen painoihin ja olosuhteisiin optimoitu kippausvakaus. Se on helppo hankkia ja omistaa. Volvo Hook Pron saat lyhyellä toimitusajalla nopeasti ajoon. Ja koska kaikkien Volvo Pro kuorma-autojen kanssa saat halutessasi samaan lähtöön myös rahoituksen ja ennakoivat huollot, ovat yritykselläsi nostohommat paketissa.

Saatavilla kolme- ja neliakselisena Volvo FM, FMX, FH ja FH16 -malleihin.

Volvo Hook Pro – Volvo FMX540 8x4 Multilift

Kuusi syytä valita Volvo Hook Pro

1. Ilmajousitettu takajousitus

Koukkuvaihtolava-autolla ajetaan tyypillisesti puolet ajasta raskaalla kuormalla ja toinen puoli tyhjänä. Ilmajousitetun taka-akseliston ansioista ajomatka on mukava kaikissa tilanteissa. Kaikki pyörän jousituksen osat ovat hyvin suojattuja ja mahdollistavat optimaalisen maavaran. Markkinoiden parhailla painonsiirtotoiminnoilla optimoit tarpeen mukaan pidon, ohjattavuuden tai kippausvakauden.

2. I-Shift

12-vaihteinen, markkinoiden paras, automatisoitu vaihteisto tekee ajamisen ja ohjauksen helpoksi - jopa työmaaoloissa. Se auttaa myös parantamaan polttoainetaloutta ja tehostamaan ajamista. Jos ajotehtävä vaatii tarkkuutta ja maastokykyä, valitse optiona lisäksi ryömintävaihteet ja ryömi hitaasti, mutta varmasti.

3. Vankka alusta

Vankka runko on varustettu tehtaalla tuplarungolla ja koukkulaitteen apurunko on riittävän jäykkä ja tukeva Suomen suurimmille painoille.  

4. Volvo Dynamic Steering

Uraauurtavan VDS-ohjausjärjestelmän ansiosta Volvo Hook Prossa on 70% kevyempi ohjaus. Se palautuu keskiasentoon peruuttaessa, kompensoi epätasaisuudet ja takaa rennon ja turvallisen ajamisen. VDS-ohjausjärjestelmä vähentää huomattavasti kuorma-auton ajamiseen tarvittavia voimia. Se pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi, ja sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen vaikeassa, matalan nopeuden vaativassa maastossa. VDS-ohjauksen asetuksia pystyy nyt uuden version myötä säätämään kuljettajakohtaisesti ja uusina ominaisuuksina saatavilla kaistallapitoavustin ja ajonvakautustoiminto.

5. Apujärjestelmät

Volvo Hook Pro on varustettu EBS-jarrujärjestelmällä ja saatavana myös kaistavahdilla ja törmäysvaroitusjärjestelmällä, joka sisältää ACC-vakionopeudensäätimen hätäjarrutusjärjestelmällä.

6. Volvo Hook Pro koukkuvaihtolava-auto on varusteltu lisäksi:

  • Päällirakenne alan johtavalta valmistajalta
  • Perävaunun jarru "Stretch Brake"
  • Kippaukseen optimoitu takajousitus
  • Koukkulaitteen radio-ohjaus + kiinteä ohjaus
  • Työvalot ja varoitusvalot

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Tutustu myös muihin Pro-sarjan autoihin!

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo Pro kuorma-autoista ja palveluista?