Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Pro Hook

Volvo Pron ansiosta hommat ovat helpommin paketissa ja voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

NOSTOHOMMAT PAKETISSA

Volvo Pro Hook -koukkuvaihtolava-auto nostaa vaivattomuuden ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Volvo Pro Hook on takuulla laadukas ja luotettava tehdasrakennettu kokonaisuus, jossa on Suomen painoihin ja olosuhteisiin optimoitu kippausvakaus. Se on helppo hankkia ja omistaa. Volvo Pro Hookin saat lyhyellä toimitusajalla nopeasti ajoon. Ja koska Volvo Pro -auton kanssa saat halutessasi samaan lähtöön myös rahoituksen ja ennakoivat huollot, ovat nostohommat paketissa tuosta vaan.

Saatavilla kolme- ja neliakselisena Volvo FM, FMX, FH ja FH16 -malleihin.

Ilmajousitettu takajousitus

Koukkuvaihtolava-autolla ajetaan tyypillisesti puolet ajasta raskaalla kuormalla ja toinen puoli tyhjänä. Ilmajousitetun taka-akseliston ansioista ajomatka on mukava kaikissa tilanteissa. Kaikki pyörän jousituksen osat ovat hyvin suojattuja ja mahdollistavat optimaalisen maavaran. Markkinoiden parhailla painonsiirtotoiminnoilla optimoit tarpeen mukaan pidon, ohjattavuuden tai kippausvakauden.

I-Shift

12-vaihteinen, markkinoiden paras, automatisoitu vaihteisto tekee ajamisen ja ohjauksen helpoksi - jopa työmaaoloissa. Se auttaa myös parantamaan polttoainetaloutta ja tehostamaan ajamista. Jos ajotehtävä vaatii tarkkuutta ja maastokykyä, valitse optiona lisäksi ryömintävaihteet ja ryömi hitaasti, mutta varmasti.

Vankka alusta

Vankka runko on varustettu tehtaalla tuplarungolla ja koukkulaitteen apurunko on riittävän jäykkä ja tukeva Suomen suurimmille painoille.  

Volvo Dynamic Steering

Uraauurtavan VDS-ohjausjärjestelmän ansiosta Volvo Pro Hookissa on 70% kevyempi ohjaus. Se palautuu keskiasentoon peruuttaessa, kompensoi epätasaisuudet ja takaa rennon ja turvallisen ajamisen. VDS-ohjausjärjestelmä vähentää huomattavasti kuorma-auton ajamiseen tarvittavia voimia. Se pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi, ja sopii erinomaisesti raskaiden kuormien kuljettamiseen vaikeassa, matalan nopeuden vaativassa maastossa. VDS-ohjauksen asetuksia pystyy nyt uuden version myötä säätämään kuljettajakohtaisesti ja uusina ominaisuuksina saatavilla kaistallapitoavustin ja ajonvakautustoiminto.

Apujärjestelmät

Volvo Pro Hook on varustettu EBS-jarrujärjestelmällä ja saatavana myös kaistavahdilla ja törmäysvaroitusjärjestelmällä, joka sisältää ACC-vakionopeudensäätimen hätäjarrutusjärjestelmällä.

Volvo Pro Hook koukkuvaihtolava-auto on varusteltu lisäksi:

 Päällirakenne alan johtavalta valmistajalta
• Perävaunun jarru "Stretch"
• Irtikytkettävä voimanotto
• Työvalot ja varoitusvalot

OIKEA AUTO OIKEAAN TEHTÄVÄÄN. NOPEASTI.

Volvo Pro -autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kuljetustarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -auto on kenties maailman paras työpaikka. Se on rakennettu kuljettajan ympärille kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi, johon voit luottaa.