Kuorma-autot

×

Jakeluautot nopeaan toimitukseen

Volvo City Pro

Volvo City Pro on Suomen oloihin suunniteltu jakeluauto. Sen ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Volvo City Pro -kuorma-auto on paljasjalkainen kaupunkilainen, jolla kuljetat kappaletavarat siinä missä suuremmat pakkauksetkin. Lastaaminen ja purkaminen on tehty helpoksi kokosivuaukeavalla umpikorilla ja takalaitanosturilla. Saat Volvo City Pron halutessasi vaikka täysin valmiina yrityspakettina, johon sisältyvät niin rahoitus, ennakoiva huolto kuin kalustonhallinta. Volvo City Pro – valmis ajoon!

Saatavilla Volvo FL ja FE -malleihin.

Nyt nopeaan toimitukseen - täyssähköinen Volvo FL Electric 4x2

Täyssähköinen jakeluauto nopeaan toimitukseen! Heti ajoon valmis Volvo FL Electric City Pro -jakeluauto. Päällirakenteena 6,5m kokosivuaukeava jakelukori takalaitanostimella (VAK Oy kuormakori). Kantavuutta autolla on 6700 kg. Täysilmajousinen alusta ja äänetön, vääntävä voimansiirtolinja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen.

Täydellinen auto kaupunkikuljetustehtäviin! Toimintasäde 265 kWh akkukapasiteetilla n. 200–250 km. Autossa mukana oma latauslaite, jonka ansiosta pääset heti alkuun. Autamme reitin ja toimintasäteen suunnittelussa, jotta käyttöönotto on mahdollisimman helppo. Ole yhteydessä lähimpään Volvo jälleenmyyjääsi ja autamme viemään yrityksesi kohti nolla päästöjä!

 

Volvo City Pro – Volvo FL

Viisi syytä valita Volvo City Pro

1. Helppo ja mukava

Ohjaamo on tilava ja valoisa, jonka ergonominen suunnittelu sekä helppo ja matala sisäänkäynti tekevät kuljettajan työympäristöstä miellyttävän. Helppo ajettavuus ja täydellinen näkyvyys tekevät ajosta turvallista myös kaupungin kapeilla kaduilla. Nämä ovat Volvo City Pron tärkeimpiä ominaisuuksia. Hiljaisessa ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa sekä erittäin mukava kuljettajan istuin.

2. Apujärjestelmät ja mukavuus

Volvo City Prolla ammattitaitoinen kuljettaja tulee entistä tuottavammaksi ja kuljettajalle työpäivästä tulee miellyttävämpi. Volvo City Pro on varustettu elektronisesti ohjatulla EBS-levyjarrujärjestelmällä, mikä reagoi nopeasti ja turvallisesti ja vähentää jarrujen kulumista. Järjestelmässä on lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä Brake Blending -järjestelmä, jolloin jarrutus on tasaisempi. Tämä vähentää jarrujen ja renkaiden kulumista. Se on varustettu lisäksi AUDMED-äänipaketilla, joka sisältää Bluetooth-yhteyden turvallisempaan puhelimen käyttöön ajon aikana.

3. Automatisoitu vaihteisto

Kompakti koko, aerodynaaminen muotoilu ja I-Sync (FL) / I-Shift (FE) automatisoitu vaihteisto tekevät kuorma-autosta helppokäyttöisen kaupungin hektisessä ympäristössä, jossa pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä on paljon.

4. Ilmajousitus

Ilmajousitetut akselit tekevät ajamisesta mukavaa kaikissa tilanteissa. Ajaminen on vakaata ja jousitus tasoittaa tien epätasaisuudet. Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan hallita ilmajousituksen asetuksia. Kuormaus sujuukin nopeasti ja tehokkaasti millä tahansa lastauskorkeudella.

5. Päällirakenne

Volvo City Pro (FE) on varustettu 2000 kg Zepro takalaitanostimella ja kokosivuaukeavalla umpikorilla. Kori on johtavan päällirakentajan valmistama ja vastaa Volvon korkeita laatustandardeja.

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Tutustu myös muihin Pro-sarjan autoihin!

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo Pro kuorma-autoista ja palveluista?