Volvo kuorma-autot

Suomi

×

 

Jakeluhommat paketissa

VOLVO PRO CITY

Volvo Pro City on Suomen oloihin optimoitu jakeluauto. Sen ansiosta hommat ovat helpommin paketissa ja voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.
Volvo Pro City -kuorma-auto on paljasjalkainen kaupunkilainen, jolla kuljetat kappaletavarat siinä missä suuremmat pakkauksetkin. Lastaaminen ja purkaminen on tehty helpoksi kokosivuaukeavalla umpikorilla ja takalaitanosturilla. Saat Volvo Pro Cityn halutessasi vaikka täysin valmiina yrityspakettina, johon sisältyvät niin rahoitus, ennakoiva huolto kuin kalustonhallinta. Jakeluhommat? Paketissa.

Saatavilla Volvo FL ja FE -malleihin.

PRO CITY - Tarjous!

Osta Pro City – saat 2 vuoden ilmaiset huollot kaupan päälle

Nyt saatavilla valmiita Volvo Pro City -kuorma-autoja varastossa heti mukaan. Kun ostat Pro Cityn, tarjoamme kaupan päälle kahden vuoden ilmaiset huollot*. Muista myös voimassa oleva rahoitustarjous: 6 kuukauden maksuton rahoitus uusille kuorma-autoille.

 

Tarjouksen ehdot:

- Kahden vuoden huollot tai 150.000 km

- Voimassa niin kauan kuin varastoa riittää

Volvo_City-Pro_viivapiirros

VIISI SYYTÄ VALITA VOLVO PRO CITY

1. Helppo ja mukava

Ohjaamo on tilava ja valoisa, jonka ergonominen suunnittelu sekä helppo ja matala sisäänkäynti tekevät kuljettajan työympäristöstä miellyttävän. Helppo ajettavuus ja täydellinen näkyvyys tekevät ajosta turvallista myös kaupungin kapeilla kaduilla. Nämä ovat Volvo Pro Cityn tärkeimpiä ominaisuuksia. Hiljaisessa ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa sekä erittäin mukava kuljettajan istuin.

2. Apujärjestelmät ja mukavuus

Volvo Pro Cityllä ammattitaitoinen kuljettaja tulee entistä tuottavammaksi ja kuljettajalle työpäivästä tulee miellyttävämpi. Volvo Pro City on varustettu elektronisesti ohjatulla EBS-levyjarrujärjestelmällä, mikä reagoi nopeasti ja turvallisesti ja vähentää jarrujen kulumista. Järjestelmässä on lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä Brake Blending -järjestelmä, jolloin jarrutus on tasaisempi. Tämä vähentää jarrujen ja renkaiden kulumista. Se on varustettu lisäksi AUDMED-äänipaketilla, joka sisältää Bluetooth-yhteyden turvallisempaan puhelimen käyttöön ajon aikana.

3. Automatisoitu vaihteisto

Kompakti koko, aerodynaaminen muotoilu ja I-Sync (FL) / I-Shift (FE) automatisoitu vaihteisto tekevät kuorma-autosta helppokäyttöisen kaupungin hektisessä ympäristössä, jossa pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä on paljon.

4. Ilmajousitus

Ilmajousitetut akselit tekevät ajamisesta mukavaa kaikissa tilanteissa. Ajaminen on vakaata ja jousitus tasoittaa tien epätasaisuudet. Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan hallita ilmajousituksen asetuksia. Kuormaus sujuukin nopeasti ja tehokkaasti millä tahansa lastauskorkeudella.

5. Päällirakenne

Volvo Pro City (FE) on varustettu 2000 kg Zepro takalaitanostimella ja kokosivuaukeavalla umpikorilla. Kori on johtavan päällirakentajan valmistama ja vastaa Volvon korkeita laatustandardeja.

LUE LISÄÄ ESITTEISTÄ

OIKEA AUTO OIKEAAN TEHTÄVÄÄN, NOPEASTI.

Volvo Pro -autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kuljetustarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -auto on kenties maailman paras työpaikka. Se on rakennettu kuljettajan ympärille kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi, johon voit luottaa.

Volvo_City-Pro_viivapiirros

JOKO SINULLA ON JAKELUHOMMAT PAKETISSA?

Kysy meiltä lisää Volvo Pro City -ratkaisuista. Löydä lähin jälleenmyyjäsi laita homma pakettiin yhdellä kättelyllä.