Kuorma-autot

VOLVON MONIPUOLISET AKSELISTORATKAISUT

Volvo Trucks tarjoaa erittäin monipuoliset akselistoratkaisut kuorma-autoille. Volvo FM, Volvo FMX, Volvo FH ja Volvo FH16 -mallit ovat laajasti mukautettavissa kaikkiin kuviteltavissa oleviin kuljetustehtäviin. Kaikki nämä mallit voidaan toimittaa 2-5 -akselisina alustaratkaisuina.

Monipuoliset akselisto- ja alustarakenteet täyttävät suomalaisen lainsäädännön vaatimukset kaikissa kokonaismassaluokissa. Valikoimassamme on erilaisia jousitus- ja vetotapavaihtoehtoja. Tämän ansiosta voimme tarjota mahdollisimman polttoainetaloudellisen ja tehokkaan ratkaisun kaikkiin kuljetustehtäviin.

Uusimmat muutokset kuorma-autojen mittoihin ja massoihin 2019

Volvon akselistoratkaisut kattaa kaikki nykyisen lainsäädännön mahdollistamat suurimmat mitat ja massat. Uusimmat muutokset ovat pidentäneet yhdistelmien ja auton suurinta sallittua pituutta. Myöskin sallittujen yhdistelmätyyppien määrä on kasvanut ja yhdistelmäkohtaisia rajoituksia on poistettu. Autojen massat ovat säilyneet ennallaan 2019 asetuspäivityksen osalta.

Suurimmat sallitut kokonaismassat ja -mitat

Täältä kootusti suurimmat kokonaismassat ja mitat Suomessa kuorma-autoille, perävaunuille ja yhdistelmille. Voit ladata julisteen vapaasti omaan käyttöösi! Julistetta ei saa levittää tai muokata ja on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön.

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?