Valmis ajoon – kuorma-autot on suunniteltu suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin, suomalaisiin olosuhteisiin. Sopivin kuorma-autoerittely ja sopivin päällirakenne sinun ajotehtävääsi.

Ratkaisu sopii sekä yhden auton omistajalle että kuljetusliikkeelle, joka hakee uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja kasvattaa ja parantaa omaa liiketoimintaansa.

Valmis ajoon – kuorma-autoista löytyy oma malli niin puutavara-, maansiirto-, jakelu-, maidonkeräily- kuin koukkuvaihtolava-autoksi.

Miksi valita Volvon Valmis ajoon –kuorma-auto?

Oikea auto oikeaan tehtävään

Täydellinen varmuus, että on valittu sopivin kuorma-autoerittely ja päällirakenne juuri sinun kuljetustehtävääsi.

Sinun ei itse tarvitse olla erityisosaaja kaikkien mahdollisten erittelyiden; alustan, voimansiirtolinjan, ohjaamon, päällirakenteen tai muiden varusteiden osalta.

Varma

Volvo takaa korkean laadun niin alustassa kuin päällirakentessa, kaikki lisävarusteet mukaan lukien.

Vastaavia kuorma-autoja on myös saatavana Volvo Truck Rental -vuokraustoiminnan kautta, jolloin sijaisauton käyttöönotto on vaivatonta tarvittaessa.

Nopea ja vaivaton

Volvo jälleenmyyjäsi on ainoa kontaktisi koskien koko autoa ja päällirakennetta. Tämä sisältää myös kaikki huolto- ja takuuasiat. Sinun ei itse tarvitse tehdä mitään erityistä muiden tahojen kanssa. Tämä tekee auton hankinnan ja käytön helpoksi ja säästät myös paljon aikaa.

Ennalta valittu alustaerittely on valmis päällirakennetta varten jo tehtaalta, jolloin auto saadaan rakennettua erittäin nopeasti tilauksesta toimitukseen. Jos työtilanteesi vaatii nopeasti uutta kalustoa, nopea toimitus pitää liikentoimintasi pyörät pyörimässä.