JOKO SINULLA ON HOMMA PAKETISSA?

Kun tänä päivänä haluaa pärjätä kuljetusalalla, kannattaa kaikki tehostaa tappiin asti. Siksi loimme suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin Volvo Pro -kuorma-autot ja ainutlaatuisen palvelupaketin. Saat Volvon asiantuntijoiden optimoiman auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut halutessasi samalla kättelyllä. Tämä tarkoittaa, että saat auton nopeasti ajoon ja että se myös pysyy ajossa. Volvo Pro on tehty vapauttamaan kaistasi siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämiseen. 

Lataa Volvo Pro -esite

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja useimpiin kuljetustarpeisiin. Autojen alustat ja päällirakenteet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan valmiiksi jo tehtaalla. Siksi Volvo Prot ovat tavallista nopeammin paketissa, valmiita ajoon.

Lataa esite(PDF, 0.6 MB)
Volvo Pro

OIKEA AUTO OIKEAAN TEHTÄVÄÄN. NOPEASTI.

Volvo Pro -autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme että Volvo Pro -auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne ovat rakennettu kuljettajan ympärille, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.