Kuorma-autot

×

Oletko valmis?

Tervetuloa Volvo Trucking Adventure ‑tapahtumaan

Haluatko lähteä unohtumattomalle reissulle Skandinavian maisemiin tänä syksynä? Tähän kerran elämässä koettavaan seikkailuun etsimme Volvon kuorma-autonkuljettajaa, joka haluaa testata erilaisia kuljetustehtäviä, tavata muita kuljettajia ja kokea Skandinavian poikkeuksellisen kauneuden – tyhjät tiet, henkeäsalpaavat maisemat sekä ainutlaatuisen luonnon ja villieläimet.

 

Matka alkaa Ruotsin Göteborgista, Volvo Trucksin kotipaikasta, ja päättyy Norjan Nordkappiin, Manner-Euroopan pohjoisimpaan pisteeseen.

Seikkailu alkaa Göteborgista
 

Volvo Trucks kutsuu eri maista valitut kuljettajat pääkonttoriin Ruotsin Göteborgiin kaksipäiväiseen Volvo Trucking Adventure ‑tapahtumaan 15.–16.9.2022. Sinulla on mahdollisuus tavata muita kuljettajia kaikkialta maailmasta, koeajaa uusimmat Volvon kuorma-autot sekä tutustua niiden valmistukseen – ja paljon muuta.

Yksi kuljettaja kokee koko matkan
 

Volvo Trucking Adventure -tapahtumaan osallistujien joukosta valitaan yksi, joka lähtee upealle matkalle Skandinavian halki. Osa matkasta kuvataan jaettavaksi sosiaalisen median kanavissamme, joten sinun tulee viihtyä myös kameran edessä. Pääset nauttimaan tästä upeasta seikkailusta huippuluokan Volvo FH:n ratissa.

Mitä tien päällä on odotettavissa?
 

Valittu kuljettaja aloittaa matkan heti tapahtuman jälkeen. Reitti sisältää pysähdyksiä ja kohtaamisia paikallisten kuorma-autonkuljettajien kanssa sekä sähkökuorma-autojen koeajoa ja äärimmäisen raskaiden kuljetusten koeajoa kaivoksessa. Tarkoituksena on myös jättää aikaa paikalliseen kulttuuriin tutustumiselle.

Oletko aina halunnut nähdä ainutlaatuisen skandinaavisen luonnon ja maisemat? Siinä tapauksessa tämä matka sopii sinulle täydellisesti.

Volvo-kuljettajat voivat hakea seikkailuun
 

  • Ajat Volvon kuorma-autoa ja voit tulla Ruotsiin ja Norjaan noin kymmeneksi päiväksi 15.9.2022 alkaen.
  • Sinulla on voimassa oleva CE-ajokortti. 
  • Osaat englantia jonkin verran.
  • Ennen kaikkea olet todella seikkailuhenkinen. Kerro meille miksi sinut pitäisi valita täyttämällä hakemuslomake 26.6.2022 mennessä.

Hae mukaan Volvo Trucking Adventure ‑tapahtumaan!

Täytäthän vähintään tähdellä (*) merkityt kentät. Halutessasi voit myös lisätä mukaan itsestäsi kuvan tai esittelyvideon suomeksi tai englanniksi (max 2 min), jossa kerrot itsestäsi ja kokemuksistasi kuorma-autojen parissa. Liitä linkki videoon (esim. YouTube) alla olevalle lomakkeelle. Lähetäthän hakemuksesi 26.6.2022 mennessä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisena. Käymme kaikki hakemukset läpi ja otamme yhteyttä valitsemiimme kuljettajiin viimeistään viikolla 29. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen markkinointi@volvo.com.

Attached: 0KB /10MB
Ehdot

Mitä seuraavaksi tapahtuu?
 

Volvo Trucksin tuomaristo valitsee kuljettajat tämän verkkosivun lomakkeen sekä muiden Volvo Trucks ‑maiden verkkosivuilla tehtyjen hakemusten joukosta. Tuomaristo ottaa huomioon monia näkökohtia, kuten henkilökohtaiset vastaukset, ajokokemuksen ja kuljettajan valokuvan / esittelyvideon jne. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Olet luonnollisesti vieraamme tapahtumassa ja sen jälkeisellä matkalla. Volvo Trucks maksaa kaikki kulut, kuten matkat, majoituksen ja ateriat.

 

 

Jaa kiinnostuksesi ja liity keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Vaikka et pääsisikään Ruotsiin, olet silti osa maailmanlaajuista Volvo-yhteisöä! Jaa kuva tai video Instagram-syötteessäsi ja kerro, mistä SINÄ pidät kuorma-autoilussa. Merkitse julkaisu aihetunnisteella #VolvoTruckingAdventure, niin olet mukana arvonnassa. Muista, että profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä julkaisusi!

Arvomme 1.7.2022 kymmenen satunnaista voittajaa, jotka saavat hienon Volvo-tuotepaketin.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.