Kuljettajan käsikirja

Volvo Trucks

Kuljettajan käsikirja

Täällä voit lukea omaa yksilöllistä Kuljettajan käsikirjaasi kuorma-autosi alustanumeron ja ensisijaisen kielesi perusteella. Käsikirja on saatavana useassa eri muodossa, ja siinä on vain kuorma-autosi kokoonpanon kannalta relevantteja tietoja. Voit avata verkkoversion klikkaamalla alla olevaa painiketta. Voit myös valita jonkin muun vaihtoehdon.

Kuljettajan käsikirja sovelluksena

Mobiilisovellus

Kuljettajan käsikirjan voi ladata sovelluksena mobiililaitteelle. Lataa sovellus App Storesta (iOS) tai Google Playsta (Android) ja syötä sitten yksilöllinen alustanumerosi ja ensisijainen kielesi.

Driver’s Handbook iTunesissa Driver’s Handbook Google Playssa.
Kuljettajan käsikirja PDF-tiedostona

PDF-muoto

Klikkaamalla olevaa linkkiä voit ladata oman yksilöllisen Kuljettajan käsikirjasi PDF-asiakirjana. Käsikirjan sisältö perustuu yksilölliseen alustanumeroosi ja ensisijaiseen kieleesi.

Lataa PDF-versio
Kuljettajan käsikirja integroidulla näytöllä

Integroitu näyttö

Kuljettajan käsikirjaa voi katsoa myös sille tarkoitetulla sovelluksella kuorma-auton integroidulta näytöltä. Täältä voit lukea kuorma-autosi kaikista ominaisuuksista ensisijaisella kielelläsi.

Kuljettajan käsikirjan painettu versio

Uusi painettu käsikirja

Jos olet hukannut käsikirjan tai haluat tilata uuden version eri kielellä, ota yhteyttä jälleenmyyjään. He auttavat sinua jättämään tilauksen.

Etsi jälleenmyyjä
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tarvitsetko lisätietoja kuljettajan käsikirjasta?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä löytää sinulle sopivan ratkaisun.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä