Kuorma-autot

Maksimoi hyötykuormasi

VOLVO TRUCKSIN KEVENNETYT AJONEUVOT

Onko hyötykuorma sinulle ensisijaisen tärkeää? Ajatko ensisijaisesti hyväkuntoisilla teillä? Siinä tapauksessa voit tilata Volvo FM- tai Volvo FH -kuorma-auton kevennetyllä erittelyllä, jonka ansiosta voit lisätä hyötykuormaa ja parantaa tuottavuuttasi. Saat silti kestävän ja mukavan kuljetusratkaisun. Volvo-jälleenmyyjäsi opastaa sinua kevennetyn kuorma-auton valinnassa.

Keveyttä ja tuottavuutta

Kevennettyjen ratkaisujemme ansiosta voit valita 6 000 kg painavan Volvo FM 4×2 -vetoauton tai 6 600 kg painavan Volvo FH 4×2 -vetoauton. Näin voit kuljettaa suurempaa hyötykuormaa laillisten painorajoitusten puitteissa.

Kevennetyt ratkaisut

Jokainen pieni kevennys auttaa lisäämään kuormakapasiteettia. Yksilehtinen etujousitus vähentää painoa 65 kiloa ja paino-optimoitu taka-akseli 90 kiloa. Paino-optimoidut alustarungon osat, 7,1 tonnin etuakseli sekä kevyet levyjarrut, alumiinikiinnikkeet ja ilmasäiliöt vähentävät omapainoa entisestään.

6×2-kokoonpanon kuormakapasiteetti

Haluatko suuren kuormakapasiteetin ilman liiallista painoa? Tutustu tarkemmin kevennettyyn 6×2-pusher-akseliin. Polttoaineen säästämiseksi pusher-akseli voidaan nostaa, kun sitä ei tarvita, ja koko akselirakenne on jopa 490 kiloa kevyempi kuin tavanomainen 6×2-rakenne.

Saatavana näihin kuorma-autoihin

Haluatko kevyemmän ratkaisun?

Lisätietoja kevennetyistä kuorma-autoista saat Volvo-jälleenmyyjältä.