Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Tehty kovaan käyttöön

VOLVO TRUCKSIN JÄREÄ PUSKURI

Kuljetatko tavaraa vaativilla kaukokuljetusreiteillä? Toimitko haastavilla rakennustyömailla? Haetko puutavaraa syrjäisiltä metsäteiltä? Järeä puskuri on tehty kovaan käyttöön haastavissa olosuhteissa. Se on vakiovaruste Volvo FMX -mallissa ja saatavana lisävarusteena Volvo FH- ja Volvo FH16 -malleihin.

Järeässä puskurissa on vankka rakenne, joka suojaa kuorma-autoa naarmuilta ja kolhuilta.

Järeää muotoilua

Järeä puskuri on valmistettu 3 mm paksusta korkealaatuisesta teräksestä. Puskurissa on myös paksu polypropeenipäällyste, joten se ei ole herkkä naarmuuntumaan. Vahva ja järeärakenteinen puskuri suojaa kuorma-auton etuosaa naarmuilta ja kolhuilta ja pitää ajovalot ehjinä kaikissa maastoissa. 

Paranna käyttöastetta

Puskuri on vankka. Jos se kuitenkin saa niin kovan iskun, että se on korjattava, homma on erittäin helppo. Kolmiosaisessa puskurissa on kätevät ruuvit, joten voit itse vaihtaa mahdolliset vaurioituneet osat uusiin. Korjaamokäyntiä ei tarvita ja käyttöaste paranee.

Kestävä askelma

Järeään puskuriin voidaan yhdistää kestävä askelma. Joustavan rakenteensa ansiosta taitettava askelma kestää pienet töytäisyt kaikista suunnista.

Available for these Trucks

Kop, kop

Etsitkö vaikeisiin maastoihin sopivaa kuorma-autoa? Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.