Kuorma-autot

Laita virta riittämään

VOLVO TRUCKSIN KAHDEN VIRTAJÄRJESTELMÄN AKKURATKAISU

Ohjaamo ei aina ole pelkästään työpaikka, vaan se voi olla myös koti. Tarvitset toimintoja ja laitteita, jotka kuluttavat virtaa moottorin ollessa sammutettuna. Siksi tarjontaamme kuuluu nyt akkuratkaisu, joka turvaa huippuluokan oleskelumukavuuden seuraavan aamun käynnistettävyydestä tinkimättä.

Kaksi akkua.
Erilliset virtapiirit.

Virran riittävyyden salaisuus on kaksi erillistä akkusarjaa, joilla on erilliset virtapiirit. Yksi on tarkoitettu pelkästään käynnistysmoottoria ja toinen sähköä kuluttavia oleskelutoimintoja varten. Voit käyttää ohjaamon ilmastointia, mediajärjestelmiä ja latauslaitteita huolehtimatta siitä, että kuorma-auton käynnistysakut pääsisivät tyhjenemään.

Kestävät pidempään.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisussa geeliakkuteknologiaa käytetään oleskelutoimintojen virranlähteenä ja EFB (Enhanced Flooded Batteries) -akut tuottavat käynnistysvirran. Geeliakut eivät vahingoitu, vaikka ne tyhjenisivät kokonaan, ja niiden käyttöikä on pidempi kuin perinteisten märkäakkujen. Saatavana on myös yhdellä geeliakkusarjalla varustettu versio. Geeliakut voivat kestää jopa 10–15 kertaa pidempään kuin märkäakut.

Tarkkailee varaustasoa

Järjestelmä tarkkailee varaustasoja ja huolehtii siitä, että virta ei pääse ehtymään. Kaikki apulaitteet sammutetaan ensin yksi kerrallaan, ja saat ilmoituksia järjestelmän tilasta.

Valitse haluamasi virrantuottotaso

Tyyppi

Teho

Yhden EFB-akun virtajärjestelmä

170 Ah

Yhden AGM-akun virtajärjestelmä

210 Ah

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisu

75 Ah:n EFB-akku käynnistykseen + 210 Ah:n geeliakku oleskelutoimintoihin

Saatavana näihin kuorma-autoihin

Virtaa kaikkiin käyttötarkoituksiin

Me varmistamme oleskelumukavuuden ja käynnistettävyyden.