Kuorma-autot

Tuo miehistösi

VOLVO TRUCKS -MIEHISTÖOHJAAMO

Tarvitaanko tehtävässä muitakin kuin kuljettaja ja apukuljettaja? Volvon miehistöohjaamoon mahtuu jopa yhdeksän henkilöä. Kaikki pääsevät ohjaamoon ja pois sieltä nopeasti ja turvallisesti. Miehistöohjaamon ansiosta kuorma-auto sopii erityisen hyvin päällirakentamiseen. Katsotaanpa tarkemmin.

 

Räätälöity työtäsi varten

Tarpeistasi riippuen miehistöohjaamoon voidaan valita hyvin monenlaisia istuinkokoonpanoja. Voit esimerkiksi varata yhteen paloautoon istumapaikat jopa yhdeksälle palomiehelle. Kaksi istuu edessä, kolme keskimmäisessä rivissä ja neljä takarivissä. Halutessasi voit varustaa ohjaamon erillisellä pysäköintilämmittimellä ja ilmastoinnilla miehistöä varten.

Tehokas ja turvallinen

Tiedämme, kuinka tärkeää on päästä ohjaamoon ja pois sieltä mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Ovet avautuvat suuressa kulmassa. Hyvin sijoitetut kädensijat ja askelmat helpottavat autoon nousemista ja siitä poistumista. Kaikissa istuimissa on turvavyöt, ja miehistöohjaamo on luonnollisesti läpäissyt törmäystestin.

Tarkoitettu päällirakentamiseen

Kuorma-auton päällirakenne on todennäköisesti monimutkainen ja tarvitsee kaiken mahdollisen tilan. Siksi päätimme pysytellä poissa päällirakentamisen tieltä ja helpottaa rakennusprosessia. Tärkeimmät komponentit, kuten polttoainesäiliöt, akut ja pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä, on sijoitettu ohjaamon alle.

Valmiina asennukseen

Päällirakentamisen läpimenoaikojen lyhentämiseksi ja sisäpaneelien purkamisen välttämiseksi sähköasennus valmistellaan esiasennetuilla johdoilla, ja sähköiset liitoskohdat on määritetty etukäteen.

Tehoa kovaan käyttöön

Voit valita D11- ja D13-moottorien ja laajan voimanottovalikoiman välillä. Suurta kapasiteettia vaativia tehtäviä varten on saatavilla jopa 2 000 Nm:n voimanottoja.

Saatavana näihin kuorma-autoihin

Haluatko räätälöidä kuorma-auton kokonaiselle miehistölle?

Keskustele jälleenmyyjän kanssa.