Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Climate Wise Edition -kuorma-autot

Ilmastokysymykset ovat tärkeä osa ympäristön suojelua, ja kehotukset välittömiin toimiin toistuvat ympäri maailmaa. Volvo Trucks tunnistaa kiireellisyyden. Emme voi odottaa huomisen ratkaisuja, sen sijaan meidän on ryhdyttävä toimiin tässä ja nyt. Tässä kohtaa Volvo Trucksin Climate Wise Edition -kuorma-autot astuvat kehiin.

The Climate Wise Edition trucks are more sustainable during their entire lifecycle.

Jokainen kehitysaskel on tärkeä

Climate Wise Edition -kuorma-autot ovat kuljetusratkaisuja alue- ja kaukoliikenteelle, ja joiden koko elinkaari on mietitty kestävän kehityksen pohjalta. Olemme tehneet toimia tehostaaksemme tehtaitamme ilmastoneutraaliksi. Tuotantoketjun jäljellä olevat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan ilmastolle. Korvaus on sertifioitu Gold Standardin mukaan ja sisältyy jokaiseen Climate Wise Edition -kuorma-autoon.

Tutustu Climate Wise Edition -malliin esitteessä

The Climate Wise Edition trucks generate less CO2 emissions.

Climate Wise Edition -kuorma-automallit

Climate Wise Edition -kuorma-autoja on saatavana polttoainetehokkaana Volvo FH:na yhdessä I-Save:n, kaasukäyttöisen Volvo FH LNG:n ja kaasukäyttöisen Volvo FM LNG:n kanssa. Ne on suunniteltu tarjoamaan polttoainetaloudellista toimintaa korkealla suorituskyvyllä ja alhaisemmilla CO2-päästöillä. Jos tavoitteesi on vähentää hiilidioksidijalanjälkeä kestävyyden parantamiseksi - Climate Wise Edition -kuorma-autot voivat olla oikea valinta.

Paikallisprojekti päästöjen vähentämiseksi

Climate Wise Edition -kuorma-autot kompensoidaan ilmastoyhteistyössä kumppanimme South Pole -yrityksen kanssa, joka on maailmanlaajuinen päästövähennyshankkeiden kehittäjä vapaaehtoisia päästökompensaatiota varten. Suoran ilmastohyödyn lisäksi hanke myötävaikuttaa myös kestävään ekologiseen ja sosiaaliseen kehitykseen niiden olemassa olevissa kylissä ja alueilla.

 

Lue lisää projektista

Stay tuned

Are you  interested in trucks, transport and technology? Subscribe to the Volvo Trucks Knowledge Hub for insights from our experts on topics that matter to your business.

Lue lisää

What are your transport needs?

Explore our solutions that meet them.

Reducing your footprint never felt so good

More torque and less fuel with I-Save

Haluatko kuulla lisää Climate Wise -kuorma-autoista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!