Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Moderni klassikko

Volvon Classic-kuorma-automallisto tarjoaa sinulle hyviksi todettuja kuljetusratkaisuja, jotka on suunniteltu nostamaan käyttöastettasi ja tuottavuuttasi. Classic-mallisto on saatavana samanaikaisesti uusien Volvo-kuorma-autojen kanssa, ja sen laadukkuus ja omistamisen helppous ovat tuttuja Volvo Trucksista.

Classic-malliston myynti on päättynyt. Siirry uusien Volvo kuorma-autojen pariin tästä.

Volvo FH16 Classic

Suunniteltu kaikkein raskaimpaan ja vaativimpaan käyttöön 

Volvo FH Classic

Suunniteltu kaukokuljetuksiin 

Volvo FE

Tutustu Volvo FE:hen, joka on suunniteltu kaupunkiympäristöön.

Volvo FMX Classic

Maansiirtoajon jättiläinen 

Volvo FM Classic

Mukautettavissa melkein mihin tahansa kuljetustehtävään 

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuorma-auto

Etsitkö huippuluokan kuorma-autoa? Valitse suosikki kuorma-autosi Volvo Classic -sarjasta. Ne ovat moderneja korkean suorituskyvyn klassikkoja - jotka on räätälöity tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten. Tilaa Volvo Classic jo tänään!

Volvo FH16 Classic

Volvo FH Classic

Volvo FM Classic

Volvo FMX Classic

Kuorma-autosi takuu

Uudessa Volvo-kuorma-autossasi on 12 kuukauden takuu ajoneuvolle ja 24 kuukauden takuu voimansiirrolle. Yhdessä nämä tarjoavat kattavan etupaketin, joka suojaa sinua valmistusvirheiltä. Mahdolliset vialliset osat korjataan tai korvataan täysin ilmaiseksi valtuutetulla Volvon korjaamolla.

Ajoneuvotakuu on voimassa 12 kuukautta alkaen luovutuspäivästä ilman kilometrirajoituksia. Voimansiirtotakuu on voimassa 24 kuukautta toimituspäivästä tai enintään 300 000 km. Jälleenmyyjäsi voi antaa sinulle lisätietoja takuun ehdoista.