Kuorma-autot

Volvo FH Electric. Hiljaista voimaa. Valmis rokkaamaan.

Ammattirumpalin tavoin Volvo FH Electric on vahva, varmatoiminen ja tarkka. Täysin hiljaisen ohjaamon ja nollapäästöjen ansiosta se on tulevaisuuden kuorma-auto. Raskailla sähkökuorma-autoillamme on ajettu 345 kilometriä yhdellä latauksella 40 tonnin kokonaispainolla. Jos akkua ladataan taukojen aikana, kuorma-autolla voidaan ajaa jopa 500 kilometriä päivän työvuoron aikana.

Katso, kuinka legendaarinen rock-rumpali Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead) testaa sähkökuorma-autojamme kolmessa alla olevassa videossa.

Täyttä vauhtia. Volvo FH Electric – teho.

Volvo FH Electric Heavy Metal -kiertueen kuorma-auto testiradalla. Rokkaako se? Volvo Trucksin Tatu Ljokkoi hyppää ohjaamoon Mikkey Deen kanssa kokeakseen sähköön vaihtamisen tärkeimmät edut: hiljaisen ja tärinättömän ajon sekä tasaisen massiivisen 490 kW:n (666 hv) tehon heti ensimmäisestä sekunnista.

Maaginen kosketus. Volvo FMX Electric – tarkkuus.

Sähköinen voimansiirto tekee ahtaissa ja haastavissa paikoissa ajamisesta helppoa ja hallittua. Mikkey Dee tunnetaan intensiivisestä kahden polkimen tekniikastaan. Riittävätkö hänen taitonsa 32-tonnisen Volvo FMX Electric -kuorma-auton ajamiseen tarkasti jyrkässä alamäessä? 

Taitojen koettelua uusissa korkeuksissa. Volvo FMX Electric – joustavuus.

Volvon sähkökuorma-autot ovat yhtä joustavia kuin vastaavat dieselmallit, ja ne voidaan rakentaa lähes mihin tahansa tehtävään. Melun ja päästöjen puuttuminen tekee niistä täydellisiä öisiin toimeksiantoihin – kuten ehkäpä kaikkien aikojen korkeimpaan rumpusooloon heavy metalin historiassa.

Ota yhteyttä sähköajoneuvojen myynnin asiantuntijaan

Volvo FH electric

Sähköajoneuvojen usein kysyttyjä kysymyksiä