Volvo Trucks tarjoaa erittäin monipuoliset akselistoratkaisut kuorma-autoille. Volvo FM, Volvo FMX, Volvo FH ja Volvo FH16 -mallit ovat laajasti mukautettavissa kaikkiin kuviteltavissa oleviin kuljetustehtäviin. Kaikki nämä mallit voidaan toimittaa 2-5 -akselisina alustaratkaisuina.

Monipuoliset akselisto- ja alustarakenteet täyttävät suomalaisen lainsäädännön vaatimukset kaikissa kokonaismassaluokissa. Valikoimassamme on erilaisia jousitus- ja vetotapavaihtoehtoja. Tämän ansiosta voimme tarjota mahdollisimman polttoainetaloudellisen ja tehokkaan ratkaisun kaikkiin kuljetustehtäviin.

Uusimmat muutokset kuorma-autojen massoihin 2017

Volvon akselistoratkaisut kattaa kaikki nykyisen lainsäädännön mahdollistamat suurimmat massat. Uusimmat muutokset ovat nostaneet kolmiakselisen auton sallitun massan 28 tonniin (ennen 26), auton ja puoliperävaunun yhdistelmän massan 52 tonniin (ennen 48) ja B-junan massan 76 tonniin (ennen 74).

Suurimmat sallitut kokonaismassat ja mitat

Täältä kootusti suurimmat sallitut kokonaismassat ja mitat Suomessa kuorma-autoille, perävaunuille ja yhdistelmille. Mikäli tarvitset tätä kuvaa itsellesi, otathan yhteyttä palautelomakkeella: Yritystietoja->Ota yhteyttä

Lataa pdf(PDF, 3.7 MB)

Esimerkkejä erilaisista akselistoratkaisuista