Kuorma-autot

Lue vuorovaikutteisesta tuote-esitteestä lisää siitä, miten tuemme tätä segmenttiä

Urbaanien toimitusketjujen vahvin lenkki

ALUEKULJETUKSET

Alueellisten logistiikkakeskusten välisissä kuljetuksissa olet vastuussa monista asioista. Sinun on huolehdittava toimitusajoista, oman yrityksesi ja asiakkaidesi maineesta, sopimuksista ja tulevista toimeksiannoista. Tarjoamme työkalut, joilla pystyt täyttämään erityisvaatimukset ja pitämään lupauksesi. Työkalujen on autettava sinua hoitamaan työsi tehokkaasti ja tarkasti, ja toimitusaikojesi ja kustannustesi on oltava ennakoitavissa.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

Näkyvyys
Suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Kuorma-auto voidaan varustaa jopa kahdeksalla kameralla – apukuljettajan puoleiseen peiliin asennettu kamera mukaan lukien.


Volvon dynaaminen ohjaus
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään.

Pidä tiedot ajan tasalla
Volvo Connect on digitaalisten palvelujesi Web-käyttöliittymä – oma digitaalinen kotisi, joka mahdollistaa tuottavammat kuljetukset. Sen avulla voit nostaa kuorma-auton käyttöasteen, tehokkuuden ja tuottavuuden kokonaan uudelle tasolle.

I-Shift DC -kaksoiskytkin
I-Shift DC -kaksoiskytkin antaa todella tasaisen, dynaamisen kiihtyvyyden. Se vaihtaa vaihdetta sekunnin murto-osassa. 

Optimoi ajaminen I-See-toiminnolla
I-See käyttää topografiatietoja optimoidakseen ajonopeuden ja vaihteenvaihdot reiteilläsi parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi. 

Kaasukäyttöiset kuorma-autot
Kaasukäyttöiset kuorma-automme käyttävät LNG:tä (nesteytettyä maakaasua), joka pienentää välittömästi hiilidioksidijalanjälkeäsi suorituskyvystä ja tuottavuudesta tinkimättä. Näin voit vähentää merkittävästi myös polttoainekulujasi.

Mukavat ohjaamot
Kaikissa ohjaamoissamme on erinomainen mukavuus, matala melutaso ja runsaasti tilaa. Sinulle ja tarvitsemillesi varusteille.

Volvo Gold -huoltosopimus
Paras tapa kaluston optimaalisen käyttöasteen varmistamiseen on Volvo Gold -huoltosopimus, joka sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin kuorma-autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kustannukset täysin hallinnassa. Jos ajomääräsi vaihtelee, valitse Flexi-Gold -huoltosopimus, joka tarjoaa saman kattavuuden, mutta maksu on sovitettu yrityksesi liiketoimintaan.

Uusi kuorma-autosi odottaa

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan aluekuljetusratkaisun yrityksellesi.