Kuorma-autot

Katso esitteestä, miten Volvon ratkaisut tukevat tätä toimialaa

Raskaat olosuhteet edellyttävät kestävää kalustoa.

Kaivos- ja louhoskuljetukset

Jyrkkiä rinteitä, suoria pudotuksia, teräviä käännöksiä ja ahtaita tiloja täyteen kuormatulla autolla – tämä vaatii kuljettajalta täydellistä keskittymistä ja hallintaa. Olemme tukena, jotta pystyt ylläpitämään tuotantovirtaa myös haastavissa olosuhteissa.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

38 tonnin teli
Etsitkö kestävää ratkaisua, joka mahdollista suuremmat kuormat ja paremman tuottavuuden?

Järeä keula
Suunniteltu kovaan käyttöön haastavissa olosuhteissa.

Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift
Erinomainen liikkeellelähtökyky jopa täydellä kuormalla, ja täydellinen tehon hallittavuus erittäin hitailla ajonopeuksilla.

Viisiakseliset kuorma-autot tehtaalta
Tehtaaltamme saat Volvo-kuorma-auton jopa viidellä akselilla joko 10x4- tai 10x6-kokoonpanossa. Näin voit kuljettaa valtavia hyötykuormia myös ilman perävaunua.

Pitoa aina tarvittaessa
Hallitse pitoa ja tuottavuutta. Tasauspyörästön lukkoja voi säätää helpon käyttöliittymän avulla. Jos kuorma-autossa on vetävä etuakseli, se kytkeytyy automaattisesti käyttöön tarvittaessa.

Volvon dynaaminen ohjaus
Etsitkö kuorma-autoa, jolla on erinomainen hallittavuus ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään.

Ohjaamot maanalaisen kaivostoiminnan tarpeisiin
Matalat päiväohjaamomme ja matalat makuuohjaamomme sopivat täydellisesti työskentelyyn maan alla, missä on usein korkeusrajoituksia. Ohjaamoihin on saatavana jopa suoja putoavilta esineiltä ja teräksinen kattoluukku lasisen sijaan.

Volvo-huoltosuunnitelma
Ajon keskeytymiset ja kiireelliset korjaukset vaikuttavat heikentävästi käyttöasteeseesi ja tuloihisi. Ennakoiva huolto ja huoltojen suunnittelu parantavat molempia. Suunnittelu siis kannattaa. Mikä parasta, huolehdimme siitä puolestasi. Volvon huoltosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti kuorma-autoasi ja liiketoimintojasi varten. Näin voit optimoida kalustosi käyttöasteen – täysin ilmaiseksi.

Esimerkkiasiakas

Koskaan ei tiedä, mitä edempänä odottaa. Maa on liikkeessä, ja mikä tahansa paikka voi hetkessä muuttua aivan toisen näköiseksi

Vie kuljetukset uusille urille

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan ratkaisun kaivos- tai louhoskuljetuksiin.