Kuorma-autot

Katso esitteestä, miten Volvon ratkaisut tukevat tätä toimialaa.

Alueet ja maat yhdistävä tekijä

KAUKOKULJETUKSET

Kaukokuljetukset ovat sinulle tuttuja. Olipa toimeksiantosi määränpää kuinka kaukana tahansa, sinun on pidettävä aina lupauksesi – ja autettava muita pitämään omansa. Kaiken täytyy toimia, ja polttoaineesta on saatava kaikki hyöty irti. Autamme sinua, jotta etäisyydet tuntuisivat lyhyemmiltä.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

Säästä polttoainetta I-Saven avulla
Aja mäet ja nousut suuremmalla vaihteella, jolloin polttoainetta säästyy nopeudesta tinkimättä ja ajaminen on myös mukavampaa.

Optimoi ajaminen I-See-toiminnolla
I-See käyttää topografiatietoja optimoidakseen ajonopeuden ja vaihteenvaihdot reiteilläsi parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi.

Stretch-jarru parantaa alamäkiajon turvallisuutta 
Kuorma-auto ja täyteen kuormattu perävaunu alamäessä. Stretch-jarru käyttää perävaunun pyöräjarruja suoristaakseen ajoneuvoyhdistelmän ja estääkseen linkkuveitsi-ilmiön.

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu 
Ajoneuvokannan hallintapalvelujen avulla voit seurata kuorma-autojen suorituskykyä ja kuljettajien taloudellisuutta tarkasti. Nopean ja tarkan palvelun avulla selvität mahdollisuudet kustannussäästöihin.

Volvon dynaaminen ohjaus
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Vai haluatko apua heittelehtimisen välttämiseen ja oikealla kaistalla pysymiseen? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisu
Hanki akkuratkaisu, joka turvaa huippuluokan oleskelumukavuuden seuraavan aamun käynnistettävyydestä tinkimättä.

Kaasuvoimaa
Kaasukäyttöiset kuorma-automme käyttävät LNG:tä (nesteytettyä maakaasua), joka pienentää välittömästi hiilidioksidijalanjälkeäsi tuottavuutta heikentämättä. Näin voit vähentää myös polttoainekulujasi.

Globetrotter-ohjaamot – askel avaruuteen
Kehitimme Globetrotter-ohjaamokonseptin jo vuosikymmeniä sitten tehdäksemme elämästä tien päällä mukavampaa ja turvallisempaa. Globetrotter-ohjaamossa on jopa 220 cm korkeat sisätilat, mukavat yöpymismahdollisuudet ja älykkäät säilytystilat kaikille varusteille, joita tarvitset tien päällä.

I-Shift DC ‑kaksoiskytkin
I-Shift DC -kaksoiskytkimen tasaisen voimansiirron ansiosta ajotapasi muuttuu perusteellisesti – ja tuottavuutesi tehostuu. 

Esimerkkiasiakas

Koska suuri osa reitistä kulkee vuoristossa, ajoneuvoilta vaaditaan yhtäältä suorituskykyä, mutta toisaalta myös alhaista polttoaineenkulutusta

Jaksaa maaliin asti

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan kaukokuljetusratkaisun yrityksellesi.