Kuorma-autot

Lue vuorovaikutteisesta tuote-esitteestä lisää siitä, miten tuemme tätä segmenttiä

Kun kuormat ovat äärimmäisiä

Raskaskuljetukset

Raskaimmat toimeksiannot edellyttävät tavanomaisen ylittämistä – sinun on tehtävä se, mihin muut eivät pysty. Olet asiantuntija, ja haasteesi ovat ainutlaatuisia. Ratkaisumme varmistavat täydellisen hallinnan, olitpa sitten vetämässä kuormaa hitaasti liikkeelle tai ajamassa täyttä vauhtia kohti määränpäätä. Saat kuorma-auton, jolla on erinomainen liikkeellelähtökyky jopa 325 tonnin yhdistelmäpainoilla. 

Volvo FH16

Paljon tehoa ja mukavuutta

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 550–750 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu kaukokuljetustarpeisiin. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift. I-Shift HD -versio Moninopeuksinen peruutusvaihde. 750 hv moottori. Suuri yhdistelmän enimmäispaino, 325 tonnia.

Volvo FH

Erinomainen mukavuus ja tehokkuus

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 420–540 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu kaukokuljetustarpeisiin.

Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Omia asetuksia tukeva ja ajonvakautusta edistävä Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift. Moninopeuksinen peruutusvaihde. Teliakselin nostotoiminto. Järeä puskuri.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

I-Shift ja erikoisalhaisiin nopeuksiin tarkoitetut ryömintävaihteet 
Erinomainen liikkeellelähtökyky jopa 325 tonnin yhdistelmäpainolla ja täydellistä tehonhallintaa erittäin hitailla ajonopeuksilla. Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja polttoainetaloudessa tai liikkeellelähtökyvyssä. 

Jopa 750 hevosvoimaa – helposti kesytettävissä 
Kun käytössäsi on Volvo kuorma-auto, tehoa on aina riittävästi. Volvo FH16:ssa on jopa 750 hevosvoimaa ja 3 550 Nm:n vääntömomentti. 

38 tonnin teli 
Kestävä ratkaisu, joka lisää kuormakapasiteettia. Järeärakenteinen teli kestää vaivatta jopa 38 tonnin telikuorman.

Akselikuorma ja luistonesto 
Kuljettajan käyttöliittymän avulla voit hallita tarkasti kunkin akselin kuormaa ja kaikkia tasauspyörästöjä. Käännä vain säädintä myötäpäivään pidon lisäämiseksi.

Stretch-jarru parantaa alamäkiajon turvallisuutta 
Kuorma-auto ja täyteen kuormattu perävaunu alamäessä. Stretch-jarru käyttää perävaunun pyöräjarruja suoristaakseen ajoneuvoyhdistelmän ja estääkseen linkkuveitsi-ilmiön. 

Järeä keula 
Kaikkein ankarimpiin olosuhteisiin suunnitellussa keularakenteessa on järeä puskuri ja pohjapanssari. Ne suojaavat tärkeitä osia, kuten ajovaloja ja moottorin komponentteja. Älä anna kivenmurikoiden ja soran hidastaa etenemistäsi. 

Näkyvyys
Suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Lisäksi kuorma-auto voidaan varustaa jopa kahdeksalla kameralla, joiden näkymät näytetään sivunäytössä. Näin pysyt aina tilanteen tasalla.

Hinauspiste
Työnnä tai vedä äärimmäisiä kuormia kuorma-auton etuosaan integroidulla hinauspisteellä. Se on täydellinen apuväline, kun samaan yhdistelmään kytketään useita kuorma-autoja.

Jarrutustehoa kaikkiin käyttötarpeisiin
Lisäjarrut varmistavat täydellisen hallittavuuden kaikissa tilanteissa. Hidastin vakauttaa ajoa suurilla nopeuksilla. Ryömintävaihteilla varustetun I-Shiftin ja Volvon moottorijarrun ansiosta voit ajaa hallitusti erittäin hitailla nopeuksilla.

Volvon dynaaminen ohjaus 
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla nopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta myös erikoisraskailla kuormilla? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään. 

Tilavat ohjaamot
Kaikissa ohjaamoissamme on runsaasti tilaa sinulle ja tarvitsemillesi varusteille. Globetrotter XL -ohjaamossa on jopa 220 cm korkea sisätila, joten ohjaamossa voi seistä ja majoittua mukavasti tien päällä. Jos kaipaat vielä enemmän tilaa, saatavilla on myös Globetrotter XXL -ohjaamo. 

Volvo Gold -huoltosopimus 
Volvo Gold -huoltosopimus on paras tapa turvata kaluston optimaalinen käyttöaste. Se sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin kuorma-autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kustannukset täysin hallinnassa. Jos ajomääräsi vaihtelee, valitse Flexi-Gold -huoltosopimus, joka tarjoaa saman kattavuuden, mutta maksu on sovitettu yrityksesi liiketoimintaan.

Esimerkkiasiakas

Näissä olosuhteissa on mukavaa, kun voi luottaa kuorma-auton ohjausjärjestelmään ja automaattiseen vaihteistoon. Se tuo mielenrauhaa. Voin keskittyä matkantekoon turhia murehtimatta.

Tarvitsetko raskaskuljetuksiin sopivaa kalustoa?

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan kuljetusratkaisun yrityksellesi.