Kuorma-autot

Lue vuorovaikutteisesta tuote-esitteestä lisää siitä, miten tuemme tätä segmenttiä

Aina perille olosuhteista riippumatta

Metsänhoito ja puutavarakuljetukset

Ahtaita ja kapeita tiloja, huonokuntoisia teitä ja jyrkkiä mäkiä – nämä kaikki ovat sinulle arkipäivää. Puutavaran, hakkeen ja metsätaloustuotteiden kuljettaminen vaatii taidon lisäksi tarkkuutta sekä sinulta että kalustolta. Toimitamme ratkaisuja, jotka auttavat saamaan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Ratkaisut on suunniteltu kovaan käyttöön, eivätkä ne koskaan petä odotuksia.

Volvo FH16

Erinomainen mukavuus ja valtava teho

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 550–750 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu raskaita tehtäviä ja pitkiä matkoja varten. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Omia asetuksia tukeva ja ajonvakautusta edistävä Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift. Moninopeuksinen peruutusvaihde. Teliakselin nostotoiminto. Järeä puskuri.

Volvo FH

Erinomainen mukavuus ja tehokkuus

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 420–540 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu kaukokuljetustarpeisiin.

Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Omia asetuksia tukeva ja ajonvakautusta edistävä Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift. Moninopeuksinen peruutusvaihde. Teliakselin nostotoiminto. Järeä puskuri.

Volvo FMX

Suunniteltu hankalaan maastoon

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 330–540 hv.

Turvallinen ja mukava ohjaamo, kuusi eri kokovaihtoehtoa. Vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu suuri kapasiteetti. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, HVO ja biodiesel.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

I-Shift ja erikoisalhaisiin nopeuksiin tarkoitetut ryömintävaihteet. Teliakselin nostotoiminto.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

Jopa 750 hevosvoimaa – helposti kesytettävissä
Kun käytössäsi on Volvo kuorma-auto, tehoa on aina riittävästi. Volvo FH16:ssa on jopa 750 hevosvoimaa ja 3 550 Nm:n vääntömomentti. Tehoa on saatavilla aina, kun sitä tarvitaan – siksi Volvo FH16:lla ajaminen on helppoa ja sujuvaa.

Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift
Erinomainen liikkeellelähtökyky jopa täydellä kuormalla, ja täydellinen tehon hallittavuus erittäin hitailla ajonopeuksilla. Ryömintävaihteilla varustetun I-Shiftin ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja polttoainetehokkuudessa tai liikkeellelähtökyvyssä,

Stretch-jarru parantaa alamäkiajon turvallisuutta
Kuorma-auto ja täyteen kuormattu perävaunu alamäessä. Stretch-jarru käyttää perävaunun pyöräjarruja suoristaakseen ajoneuvoyhdistelmän ja estääkseen linkkuveitsi-ilmiön.

Luistonesto
Kuljettajan käyttöliittymästä voit hallita tarkasti kunkin akselin kuormaa, telinlaskutoimintoa ja kaikkia tasauspyörästöjä. Käännä luistoneston säädinpaneelissa olevaa säädintä myötäpäivään, niin saat lisää pitoa.

Optimoi ajaminen I-See-toiminnolla
I-See käyttää topografiatietoja optimoidakseen ajonopeuden ja vaihteenvaihdot reiteilläsi parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi.

Järeä puskuri
Raskaaseen käyttöön suunnitellussa keularakenteessa on järeä puskuri ja pohjapanssari, jotka suojaavat tärkeitä osia.

Volvon dynaaminen ohjaus
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla nopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään.

Ulkoinen ohjaus
Volvo Dynamic Steering mahdollistaa kuorma-auton etäohjauksen. Näin voit ajaa kuorma-autollasi, vaikka et istuisi kuljettajan paikalla.

Mukavat ohjaamot
Kaikissa ohjaamoissamme on erinomainen mukavuus, matala melutaso ja runsaasti tilaa. Sinulle ja tarvitsemillesi varusteille.

Ajettavuus
Pitkien, moniakselisten yhdistelmien ajaminen on nyt entistä helpompaa. Olemme lisänneet kanto- ja pusher-akselien ohjauskulmia, ja teliakselin noston ansiosta voit käyttää kahta vetävää akselia lähes yhtä vaivattomasti kuin yhtä.

Näkyvyys
Suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Lisäksi kuorma-auto voidaan varustaa jopa kahdeksalla kameralla, joiden näkymät näytetään sivunäytössä. Näin pysyt aina tilanteen tasalla.

Etupyöräveto tarpeen mukaan
Automaattinen etuvedon kytkentä kytkee vetävän etuakselin automaattisesti päälle. kun sitä tarvitaan.

Paikka nosturille
Matalien makuuohjaamojen katolla on tilaa nosturille.

Turvaa käyttöaste Volvo Gold -huoltosopimuksella
Paras tapa kaluston optimaalisen käyttöasteen varmistamiseen on Volvo Gold -huoltosopimus, joka sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin kuorma-autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kustannukset täysin hallinnassa. Jos ajomääräsi vaihtelee, valitse Flexi-Gold -huoltosopimus, joka tarjoaa saman kattavuuden, mutta maksu on sovitettu yrityksesi liiketoimintaan.

Esimerkkiasiakas

Meidän on ajettava koko ajan taloudellisesti ja optimoitava polttoaineenkulutus, sillä ajamme aina täysiä kuormia.

Uusi työjuhtasi odottaa

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan ratkaisun metsätalous- ja puutavarakuljetuksiin yrityksellesi.