Kuorma-autot

Katso esitteestä, miten Volvon ratkaisut tukevat tätä toimialaa

Kansainvälisten toimitusreittien turvaaminen

Konttikuljetukset

Kuljettaessasi kontteja satamiin ja muihin logistiikkakeskuksiin olet osa tärkeää maailmanlaajuista toimitusketjua. Siksi tarvitset oikeat työvälineet, jotka varmistavat tehokkaan toiminnan. Tuomme käyttöön ohjaamista helpottavia ratkaisuja, ohjaamoita, joissa on erinomainen näkyvyys ja mukavuustaso, sekä voimansiirtoja, joiden avulla saat polttoaineesta kaiken irti. 

Volvo FM

Tilavat ja helppopääsyiset ohjaamot

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 330–500 hv.

Turvallinen ja mukava ohjaamo, kuusi eri kokovaihtoehtoa. Optimaalisen pieni alustapaino ja suuri kuljetustehokkuus. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

I-Shift -vaihteisto. Volvo Dynamic Steering. Näkyvyys. Monipuolinen alustarakenne.

Volvo FH

Erinomainen mukavuus

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 420–540 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu kaukokuljetustarpeisiin. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

Tärkeimmät ominaisuudet

I-Shift -vaihteisto. Volvo Dynamic Steering. Monipuolinen alustarakenne.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämääsi ja parantavat bisnestäsi

Näkyvyys
Suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Kuorma-auto voidaan varustaa jopa kahdeksalla kameralla – apukuljettajan puoleiseen peiliin asennettu kamera mukaan lukien.

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu 
Ajoneuvokannan hallintapalvelujen avulla voit seurata kuorma-autojen suorituskykyä ja kuljettajien taloudellisuutta tarkasti. Palvelun avulla selvität mahdollisuudet kustannussäästöihin, joilla voit parantaa yrityksesi tulosta, ja pienentää ekologista jalanjälkeäsi.

I-Shift DC -kaksoiskytkin 
I-Shift DC -kaksoiskytkin antaa todella tasaisen, dynaamisen kiihtyvyyden. Se vaihtaa vaihdetta sekunnin murto-osassa.

Mukavat ohjaamot 
Kaikissa ohjaamoissamme on erinomainen mukavuus, matala melutaso ja runsaasti tilaa. Sinulle ja tarvitsemillesi varusteille.

I-Park Cool
Tauot ja odottelut terminaaleissa sujuvat mukavammin, kun ohjaamon lämpötila on oikea. I-Park Cool on sisäänrakennettu sähkökäyttöinen ilmastointijärjestelmä, joka pitää ohjaamon viileänä ilman, että moottori käy tyhjäkäynnillä.

Volvon dynaaminen ohjaus
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään.

Kaasuvoimaa
Kaasukäyttöiset kuorma-automme käyttävät LNG:tä (nesteytettyä maakaasua), joka pienentää välittömästi hiilidioksidijalanjälkeäsi tuottavuutta heikentämättä. Näin voit vähentää myös polttoainekulujasi.

Rahoitus ja vakuutukset
Volvo Rahoituksen joustavat rahoitusratkaisut auttavat sinua tekemään juuri oikean kuorma-autoinvestoinnin – ja turvaamaan sen.

Volvo Gold -huoltosopimus
Paras tapa kaluston optimaalisen käyttöasteen varmistamiseen on Volvo Gold -huoltosopimus, joka sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin kuorma-autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kustannukset täysin hallinnassa. Jos ajomääräsi vaihtelee, valitse Flexi-Gold -huoltosopimus, joka tarjoaa saman kattavuuden, mutta maksu on sovitettu yrityksesi liiketoimintaan.

Esimerkkiasiakas

Olemme nojanneet brändimme kehityksessä Volvon kuorma-autoihin. Ne ovat luotettavia, ja se on asiakkaiden saamisen kannalta tärkeää.

Oletko valmis kiireisiin töihin?

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan konttikuljetusratkaisun yrityksellesi.