Kuorma-autot

Lue vuorovaikutteisesta tuote-esitteestä lisää siitä, miten tuemme tätä segmenttiä

Optimoi jokainen ajomatka

Polttoaine- ja kemikaalikuljetukset

Asiantuntijana kaikki luottavat päätöksiisi ja kykyihisi. Taitavana kuljettajana tiedät, että oikea kalusto auttaa hallitsemaan riskejä ja ylläpitämään tuottavuutta. Tarjoamme kuljetusratkaisuja, joka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja auttavat sinua pysymään aina aikataulussa. Meiltä löydät kevyitä ja nopeita kuorma-autoja, jotka varmistavat ajamisen turvallisuuden ja luotettavuuden.

Volvo FM

Tilavat ja helppopääsyiset ohjaamot

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 330–500 hv.

Turvallinen ja mukava ohjaamo, kuusi eri kokovaihtoehtoa. Optimaalisen pieni alustapaino ja suuri kuljetustehokkuus. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

ESC-ajonvakautusjärjestelmä. Omia asetuksia tukeva ja ajonvakautusta edistävä Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Hätäjarrulla varustettu etutörmäysvaroitin. Kevyet alustaosat.

Volvo FH

Erinomainen mukavuus

 

Tärkeimmät tuotetiedot

Teho: 420–540 hv.

Tilava ja mukavat ohjaamo, viisi eri kokovaihtoehtoa. Optimoitu nopeatahtisiin pitkien toimintaetäisyyksien kuljetuksiin. Joustava alustaratkaisu helpottaa päällirakentamista.

 

Polttoainevaihtoehdot

Diesel, LNG, biodiesel ja HVO.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

ESC-ajonvakautusjärjestelmä. Omia asetuksia tukeva ja ajonvakautusta edistävä Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Hätäjarrulla varustettu etutörmäysvaroitin. Kevyet alustaosat.

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

Kevyt rakenne mahdollistaa suuremman hyötykuorman 
Volvo Trucks rakentaa erittäin pienen alustapainon kuorma-autoja kemikaali-, polttoaine- ja bulkkikuljetuksiin. Näin saat käyttöösi suuremman kuormakapasiteetin.

Dynafleet
Dynafleet-palvelujen avulla on helppo seurata kuorma-autojen suorituskykyä sekä kuljettajien tehokkuutta ja turvallisuutta. Voit luoda erilaisia raportteja muutamassa sekunnissa – ja selvittää esimerkiksi, miksi sama kuorma-auto kuluttaa yhden kuljettajan ajamana enemmän kuin toisen. Nopea ja tarkka palvelu auttaa löytämään mahdolliset parannuskohteet polttoainekustannuksissa, ympäristöjalanjäljessä ja turvallisuudessa.

I-Shift DC -kaksoiskytkin 
I-Shift DC -kaksoiskytkin antaa tasaisen, dynaamisen kiihtyvyyden. Se sopii täydellisesti nestemäisten kuormien kuljettamiseen. 

Volvo Dynamic Steering valttikorttina 
Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään. 

Ajettavuus ja avustimet 
Kaikissa kuorma-autoissamme on erinomainen ajettavuus ja ajotuntuma. Lisäturvaa tuovat markkinoiden parhaat avustimet. ESC-ajonvakautusjärjestelmä pitää kuorma-auton vakaana ilman heittelehtimistä. Volvon dynaamista ohjausta täydentää kaistallapitoavustin, joka havaitsee ja korjaa tahattoman ajautumisen toiselle kaistalle. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin varoittaa kuljettajaa törmäysvaarasta edellä oleviin ajoneuvoihin ja kytkee jarrut automaattisesti päälle, jos törmäysvaara on välitön. Ja tässä oli vasta muutama esimerkki. Volvo-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään lisää.

Näkyvyys
Ohjaamon suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Kuorma-auto voidaan varustaa jopa kahdeksalla kameralla – apukuljettajan puoleiseen peiliin asennettu kamera mukaan lukien.

Optimoi ajaminen I-See-toiminnolla
I-See käyttää topografiatietoja optimoidakseen ajonopeuden ja vaihteenvaihdot reiteilläsi parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi

Kaasukäyttöiset kuorma-autot 
Kaasukäyttöiset kuorma-automme käyttävät LNG:tä (nesteytettyä maakaasua), joka pienentää välittömästi hiilidioksidijalanjälkeäsi suorituskyvystä ja tuottavuudesta tinkimättä.

Stretch-jarru parantaa alamäkiajon turvallisuutta
Kuorma-auto ja täyteen kuormattu perävaunu alamäessä. Stretch-jarru käyttää perävaunun pyöräjarruja suoristaakseen ajoneuvoyhdistelmän ja estääkseen linkkuveitsi-ilmiön.

Volvo Gold -huoltosopimus 
Volvo Gold -huoltosopimus on paras tapa turvata kaluston optimaalinen käyttöaste. Se sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin kuorma-autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kustannukset täysin hallinnassa. Jos ajomääräsi vaihtelee, valitse Flexi-Gold -huoltosopimus, joka tarjoaa saman kattavuuden, mutta maksu on sovitettu yrityksesi liiketoimintaan.

Esimerkkiasiakas

Koska käytämme kuorma-autoja niin paljon – toisinaan jopa 7 500 tuntia vuodessa – meille on erittäin tärkeää, että auto on kevyt kuormaamattomana.

Löydä oikea kaava

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan ratkaisun kemikaali- tai polttoainekuljetusyrityksellesi.