Kuorma-autot

Lue vuorovaikutteisesta tuote-esitteestä lisää siitä, miten tuemme tätä segmenttiä

Kuljetukset tulevaisuutta varten. Tänään

RAKENNUS- JA MAANSIIRTOKULJETUKSET

Kaupungit kasvavat. Sinulla ja kuorma-autollasi on merkittävä rooli – siksi kuljetustesi on pysyttävä aikataulussa. Ratkaisujemme avulla voit kuljettaa entistä suurempia kuormia, ajaa hankalissa maastoissa, lyhentää kiertoaikoja, parantaa käyttöastetta, vähentää kuljettajien rasitusta ja säästää polttoainetta. 

Volvo Trucksin ominaisuudet toimintaasi varten

Tutustu ratkaisuihin, jotka helpottavat elämää ja tehostavat työskentelyä.

Järeä keula
Suunnniteltu kaikkein ankarimpiin olosuhteisiin.

Ryömintävaihteilla varustettu I-Shift
Erinomainen liikkeellelähtökyky jopa täydellä kuormalla ja täydellinen tehon hallittavuus erittäin hitailla ajonopeuksilla.

Voimaa kaikkiin käyttötarkoituksiin
Kun käytössäsi on Volvo-kuorma-auto, tehoa on aina riittävästi. Voimansiirrot Volvo FMX-, Volvo FH-, Volvo FM-, Volvo FE- ja Volvo FL -malleihin.

Täydellistä pidon hallintaa
Älä jää jumiin – luistoneston säädinpaneelia on helppo käyttää. Kytke päälle tasauspyörästön lukot, vetävä etuakseli ja muita pitoa parantavia ominaisuuksia kääntämällä säädintä myötäpäivään.

Volvon dynaaminen ohjaus 
Ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla, mikä vähentää kuljettajan rasitusta.

Ulkoinen ohjaus
Aja kuorma-autoa ohjaamon ulkopuolelta.

Teliakselin nosto
Erinomainen ratkaisu, jos ajat raskaasti kuormattuna yhteen suuntaan ja tyhjänä toiseen.

Kuljeta suurempia kuormia
Volvo-alustan monipuoliset osat ja jousitukset mukautuvat moniin erilaisiin käyttötarpeisiin. Ilmajousituksen avulla voit yhdistää valtavan kuormakapasiteetin, täydellisen hallittavuuden ja erinomaisen ajomukavuuden. Ilmajousitettujen etuakselien kantavuus on jopa 10 tonnia akselia kohden. Ilmajousitus parantaa työskentelyn tuottavuutta ja mukavuutta, ja se säästää myös kuorma-auton osia vähentämällä tärinää.

Mukavat ohjaamot
Kaikissa ohjaamoissamme on erinomainen mukavuus, matala melutaso ja runsaasti tilaa. Aina turvallisuuttasi varten. Ohjaamon sisätilat malleihin Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE ja Volvo FL.

Näkyvyys
Suuri ikkuna-ala ja hyvin suunnitellut peilit antavat erinomaisen näkyvyyden. Voit parantaa näkyvyyttä entisestään lisäämällä jopa kahdeksan kameraa.

Monipuolinen alusta
Volvo Trucksin monipuolisen alustan ansiosta voit määrittää rungot ja akselistot juuri haluamallasi tavalla suoraan tehtaalta. Jälleenmyyjäsi auttaa sinua räätälöimään kuorma-autosi.

Vaivaton päällirakentaminen
Päällirakentajat voivat räätälöidä kuorma-autosi helposti juuri omia työtehtäviäsi varten. Volvo Bodybuilder Instructions -järjestelmässä on selkeät ohjeet.

Turvaa käyttöaste Volvo Gold -huoltosopimuksella
Paras tapa kaluston optimaalisen käyttöasteen varmistamiseen on Volvo Gold -huoltosopimus, joka sisältää kuorma-auton kaikki ennakoivat huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausimaksulla. Kuorma-auto kommunikoi korjaamon kanssa etäyhteyden avulla, jotta korjaamokäynnit voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti.

Esimerkkiasiakas

Auto tuntuu raskaasti kuormattunakin erittäin vakaalta. I-Shift -vaihteisto on erittäin tarkka. Tämä on erittäin hyvä kuorma-auto.

Rakenna tulevaisuuttasi

Keskustele paikallisen Volvo Trucks -jälleenmyyjän kanssa, jotta löydät parhaan ratkaisun rakennus- tai maansiirtokuljetusyrityksellesi.