Takuulla tien päällä

2 vuoden täystakuu Aito Volvo Varaosille & asennuksille

Pyörät pyörivät, maisemat vaihtuvat. Tiesitkö, että Volvo antaa asentamilleen Aidoille Volvo Varaosille 2 vuoden takuun?

Aito Volvo Huolto ja Aidot Volvo Varaosat takaavat, että kuljettaja ja Volvo kuorma-auto ovat tien päällä tuottavassa työssä. Voit olla varma, että tavarat liikkuvat ja tulosta syntyy.

Volvon asentamilla varaosilla on kahden vuoden täystakuu ilman kilometrirajoituksia, joka kattaa varaosat, työt ja seurannaisvauriot Aidoille Volvo Varaosille. Takuu koskee myös Volvon alkuperäisiä vaihto-osia ja lisävarusteita.

Aito Volvo Varaosa asennettuna Volvolla

Miksi Aito Volvo Varaosa asennettuna Volvolla?

  • Kiistattomasti parempi varaosien laatu

  • Ammattitaitoiset, koulutetut mekaanikot, joilla on käytössään tarvittavat erikoistyökalut, diagnostiikkajärjestelmät ja ajantasainen huoltokirjallisuus

  • Auto säilyttää kaikki hyvät ominaisuudet, jotka siihen on kehitetty

  • Taatusti yhteensopiva auton kanssa – säästää aikaa ja rahaa huolloissa ja korjauksissa

  • Turvallinen ostaa ja käyttää

  • Edullisin hinta-laatusuhde

  • Kattava 2 vuoden takuu - kattaa varaosat, työt, seurannaisvauriot Aidoille Volvo Varaosille ja hinauksen tarvittaessa

  • Alkuperäisenä vaihto-osana vieläkin edullisempi

  • Erinomainen saatavuus - myös vanhempiin malleihin

Lue lisää

Related News

Huoltosopimus helpottaa kuljetusyrittäjä Simo Eerikäisen arkea

Simo Eerikäinen, Kuljetus A. Eerikäinen, ajaa hiekkakuljetuksia Uudellamaalla. Eerikäisen Volvo FH 13 540 hv -kuorma-autossa on Blue-tason huoltosopimus, joka kattaa huollot kiinteään kuukausihintaan. Jälkimarkkinoilla on suuri merkitys Eerikäiselle. ...

Kuorma-auto kertoo kuntonsa

Volvo kuorma-auto on varustettu etäyhteydellä ja antureilla, jotka mittaavat osien toimintakuntoa. Näin huoltotarpeet voidaan ennakoida tarkasti ja huollot pystytään optimoimaan. Tämä parantaa kuorma-auton käyttöastetta ja kuljetusyrityksen ...

Huolto pelaa, kuljetukset sujuvat

Simo Eerikäinen ajaa Volvo kasettiyhdistelmällä hiekkakuljetuksia Uudellamaalla. Huoltosopimus helpottaa kuljetusyrittäjän arkea, ja palvelu on pelannut Vantaan Truck Centerissä. Huolto- ja varaosapalveluiden toimivuus on tärkeä kriteeri ...

Mitä 2 vuoden takuu kattaa

Mitä 2 vuoden takuu kattaa?

Alkuperäiset varaosat sekä vaihto-osat ja Volvo lisävarusteet, jotka on asennettu valtuutetulla korjaamolla.

 

Takuu koskee myös työtä ja Aidoille Volvo Varaosille sattuneita seurannaisvaurioita.  Tämä tarkoittaa, että jos Volvon huollossa asennettu osa aiheuttaa vahinkoa muille osille, saat paitsi osan, myös muut vaurioituneet Aidot Volvo Varaosat osat vaihdettua takuun korvaamina.

 

Myös hinaus kuuluu takuuseen, jos korjaaminen tien päällä on mahdotonta.

 

Asennettujen osien kahden vuoden takuun ansiosta voimme luvata, että Aidot Volvo Varaosat antavat paitsi parhaan turvan myös parhaan vastineen rahallesi. Se on meidän jokapäiväinen lupauksemme sinulle.

Tommy Lindholm

Laatu, saatavuus ja logistiikka huippuluokkaa

- Aidot Volvo Varaosat ovat tärkeä lenkki kuorma-auton käyttöasteen varmistamisessa. Kun kuorma-auto tuodaan huoltoon, asiakas ei välttämättä näe, mitä varaosia konepellin alle asennetaan, jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm sanoo.

- Se, että voimme tarjoa näin kattavan takuun, on monen tekijän summa. Huoltoverkoston osaaminen on jatkuvan koulutuksen ansiosta huipputasoa.  Mekaanikoilla on käytössään tehokkaat diagnostiikkajärjestelmät, ajantasaiset huolto-oppaat ja kaikki tarvittavat erikoistyökalut. Alkuperäiset varaosat ovat vahvan ketjun viimeinen linkki, Lindholm kertoo.

- Aidot Volvo Varaosat ovat turvallisia ostaa ja turvallisia käyttää. Volvo pysyy Volvona, kun osaavat mekaanikot asentavat laadukkaat osat oikein. Näin kuorma-auto toimii paremmin, ja sen kaikki hyvät ominaisuudet säilyvät. Alkuperäiset osat ovat taatusti yhteensopivia, mikä säästää aikaa ja rahaa huolloissa, Lindholm toteaa.

Lue lisää

Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat

Aito Volvo Varaosa on ainoa oikea valinta, kun haluat Volvoosi huippulaadukkaita, luotettavia ja kestäviä osia. Niiden saatavuus ja logistiikka ovat kunnossa.

 

Ne on varta vasten kehitetty ja räätälöity Volvo kuorma-autoa varten. Tällöin auto toimii, kuten se on tarkoitettu ja säästät myös aikaa ja rahaa huolloissa.

 

Kaikki osat on testattu perusteellisesti korkeimpien standardien mukaan, jotta ne varmasti toimivat optimaalisesti ja sopivat täydellisesti autoosi.

 

Aidot Volvo Varaosat kertovat siitä, että olemme sitoutuneet palvelemaan sinua ja yritystäsi pitkällä aikavälillä. Saat parhaan mahdollisen käyttöasteen ja täydellisen mielenrauhan.

Tutustu tarkemmin Aitoihin Volvo Varaosiin
Laadukas Volvo huolto

Laadukas Volvo huolto

Voit olla varma siitä, että käytämme vain Aitoja Volvo Varaosia. Kaikista huoltotöistä huolehtivat ammattitaitoiset mekaanikkomme. Heitä koulutetaan jatkuvasti, jotta he varmasti pysyvät teknisen kehityksen tasalla.

 

Korjaamomme on varustettu tehokkailla diagnostiikkajärjestelmillä, laajalla erikoistyökalujen valikoimalla ja uusimmalla huoltokirjallisuudella.

Lue lisää Aidosta Volvo Huollosta
Ajankohtaiset Tarjouksemme

Ajankohtaiset Tarjouksemme

Volvo jälleenmyyjillä on useita Volvosi tuottavuutta ja taloudellisuutta edistäviä varaosia tarjouksessa sekä runsaasti huoltotarjouksia.

Katso mitä ja hyödynnä edut
Volvo Vaihto-osat

Tehdaskunnostettua Volvo laatua

Volvo Vaihto-osat

Aidot Volvo Vaihto-osat ovat käytännössä uusia. Niin laadun, kestävyyden kuin huippuluokan suorituskyvynkin puolesta ne vastaavat Aitoja Volvo Varaosia.

Katso, kuinka Volvo antaa vanhoille palautusyksilöille uuden elämän. Osat puhdistetaan, tarkastetaan ja testataan, jotta tehdaskunnostetut Aidot Volvo Vaihto-osat toimivat varmasti kuin uudet maailman vaativimmissakin olosuhteissa.

Katso video täältä