Räätälöityä, yksilöllistä huoltoa henkilökohtaisella otteella

Kuorma-autollesi räätälöity

Vaikeat olosuhteet kuluttavat kuorma-autoa. Jos taas ajokilometrejä kertyy vähän, myös huoltotarve on pienempi. Se mikä toimii yhdelle kuorma-autolle ei välttämättä sovi toiselle. Perehdymme tarpeisiisi, ajoneuvojen käyttötapoihin sekä liiketoimintaasi ja laadimme yksilöidyn huoltosuunnitelman. Sillä varmistetaan, että kuorma-autosi saa täsmälleen oikean annoksen oikeanlaista huoltoa – ei yhtään enempää eikä vähempää.

Gold-huoltosopimus

Ei ylimääräisiä huolia

Huoltosuunnitelman ansiosta aikataulut ja korjaukset ovat tiedossa etukäteen. Huoltosopimus pistää vielä asteen paremmaksi. Blue-, Silver- ja Gold-huoltosopimuksemme kattavat kaiken ennakoivasta huollosta kuorma-auton kaikkiin korjauksiin. Näin voit hallita kustannuksiasi ja parantaa käyttöastettasi kokonaisvaltaisesti. Volvo FM- tai Volvo FH -kuorma-auton Volvo Gold -huoltosopimus lupaa peräti 100-prosenttisen käyttöasteen.

Näytä Gold-huoltosopimus kaikessa komeudessaan

Huoltosuunnitelma – kuinka se laaditaan

Vaihe 1: Keräämme tiedot
Kun laadimme huoltosuunnitelmaa yhdessä sinun kanssasi, syötämme aluksi järjestelmäämme kuorma-auton tarkat tekniset tiedot, käyttötarkoituksen, vuosittaiset ajokilometrit sekä tietoja yrityksen toiminnoista. 

Vaihe 2: Tutkimme tilanteen
Kun olemme testanneet, miten erilaiset huoltovälit vaikuttavat kuorma-autosi käyttöasteeseen, selvitämme juuri sinun kuorma-autollesi sopivan huoltotason.

Vaihe 3: Laadimme suunnitelman
Luomme tietojesi perusteella yksilöllisen huoltosuunnitelman, jossa näkyy kuorma-autosi huoltoajankohdat sekä niiden tarkoitus. Näin tiedät aina, mitä on luvassa.

Vaihe 4: Huollamme ajoneuvoa
Kun sovittu huolto lähestyy, otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin, jotta kaluston käytön suunnittelu ei turhaan hankaloidu. 

Vaihe 5: Hienosäädämme suunnitelmaa
Kun kuorma-autosi käy korjaamolla, tarkistamme kuorma-auton todelliset tarpeet ja päivitämme huoltosuunnitelman. Näin saat aina parhaan mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi tai kalustostasi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Suunnitellaan yhdessä

Volvo jälleenmyyjäsi suunnittelee sinulle huoltosuunnitelman – ja saat vastaukset huoltoon liittyviin kysymyksiisi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä