Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

Powder-Trans on kouluttanut kuljettajiaan ennakoivaan ja taloudelliseen ajotapaan yhteistyössä Volvo Trucksin kanssa. Koulutuksia täydentää vuoden seurantajakso, jonka aikana Volvon asiantuntija seuraa ajosuorituksia Fuel Advice -työkalujen avulla ja auttaa kehittämään polttoainetaloudellisuutta entisestään. Yhteistyöllä on saavutettu useiden prosenttien säästöt polttoaineen kulutuksessa.

Lue lisää Volvo Visiitistä

Volvo FH

"Rullaus oli minulle uusi juttu. En tiennyt, kuinka paljon voi oikeasti rullata. Turun ja pääkaupunkiseudun väli tuntui siltä, että molemmat suunnat ovat yhtä alamäkeä. Keskinopeus oli varmasti ratkaiseva tekijä alhaisessa kulutuksessa. Aluksi tuntui oudolta, kun nopeus laski rullatessa. Ensimmäisenä päivänä mietin, että osuiko sormi vahingossa johonkin. Kun tottui rullaamiseen, ajamisesta alkoi nauttia uudella tavalla. Ei siellä liikenteessä ole muiden edessä sen enempää."

 

Kuljettaja Henri Vanamo osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Henrin ja muiden kuljettajien kokemuksia koulutuksesta ja paljon muusta.

Olemme täällä vastaamassa mahdollisiin kysymyksiisi

Jätä rankka työ meidän huoleksemme

Henkilökohtainen polttoaineasiantuntijasi tekee rankan työn puolestasi. Hän analysoi kuljettajiesi ajotekniikoita ja kertoo, miten ajokäyttäytymistä voidaan parantaa – ja kuinka voidaan saavuttaa pysyviä säästöjä. Saat säännöllisesti sähköpostitse neuvoja, joiden avulla voit tehdä parempia ja oikea-aikaisia operatiivisia päätöksiä.

Saat tietää, mistä kannattaa säästää

Kuinka paljon voit säästää?

Kuorma-auto, jolla ajetaan 140 000 km vuodessa, voi säästää polttoainekuluissa 2 500 euroa Fuel Advice -palvelun avulla. Palvelun kuukausimaksu on 20 € kuorma-autoa kohti, joten saat varmasti hyötyä sijoituksestasi.

Internetpohjainen työkalusarja

Lisätuki

Fuel Advice -palvelu sisältää Polttoaineseurannan työkalut. Kyseessä on innostava verkkopalvelu, jonka avulla voit saavuttaa pysyviä säästöjä. Työkaluissa on oppaita kuljettajien motivointiin, ohjeita tavoitteiden saavuttamiseen ja työkaluja tulosten jakamiseen. Lisäksi siellä on tutkimuksia uusimmista polttoainetta säästävistä ajotavoista.

VT

Oletko valmis säästämään rahaa?

Jos kuorma-autossasi on Dynafleet-palvelu, kaikki on valmista. Jos siinä ei ole Dynafleetia, voimme jälkiasentaa sen autoosi. Pääset alkuun ottamalla yhteyttä Volvo Trucks -jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä