Kuka on paras kuljettajasi?

Polttoainetalousraportista näet nopeasti kuljettajien ja ajoneuvojen polttoainetaloudellisuuden. Kuljettajan suorituskyky ilmenee raportista asteikolla 0–100 neljällä keskeisellä osa-alueella: ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja toimet pysähdyksissä.

Volvo FH

”Dynafleetin ansiosta seurasin testiviikon aikana omaa ajotapaani ja kulutusta normaalia enemmän. Dynafleet on hyvä järjestelmä ja helppo käyttää. Dynafleetin avulla pystyi seuraamaan, mitkä asiat vaikuttivat kulutukseen, ja parantamaan omaa ajamista sen mukaan. Käytin Dynafleetin mobiilisovellusta. Dynafleet neuvoi hyvin, mikä meni nappiin ja missä on parantamisen varaa.”

 

Kuljettaja Kenneth Nyby osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Kennethin ja muiden kuljettajien kokemuksia Dynafleetista.

Volvo FMX satamassa

”Dynafleetin avulla voi analysoida tuottavuutta”

- Dynafleet on hyvä järjestelmä. Sen avulla voi analysoida yrityksen kulurakennetta ja kuorma-auton tuottavuutta. Se on hyvä juttu, että kuljettajat voivat itse seurata omaa polttoaineen kulutustaan, kertoo Veikko Aro, Kuljetusrinki Oy.

Lue haastattelu

Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla kuljettajat voivat hallita ja muokata ajotekniikkaansa ajon aikana. Tällä tavoin he voivat pienentää polttoaineenkulutusta jopa viisi prosenttia.

Johan Rundberg

Tuotepäällikkö, Volvo Trucks

Polttoainetalouspisteiden avulla voit hallita polttoaineenkulutusta

Kehityssuunnat ja koulutus

Polttoainetalouspisteiden perusteella voit vertailla kuljettajien suorituksia yksityiskohtaisesti. Nämä tiedot ja kuljettajien aktiivinen kouluttaminen ovat erinomaisia välineitä pysyvään polttoaineenkulutuksen hallintaan.

Lue lisätietoja kuljettajakoulutuskursseistamme
Päästöraportit: helppoja luoda, vaivattomia jakaa

Kasvata liiketoimintaasi

Polttoainetalouden parantaminen auttaa myös pienentämään kuljetustesi ympäristövaikutuksia. Tarkoista päästöraporteista on hyötyä, kun sinulla on tai etsit ympäristötietoisia asiakkaita. Päästöraporttien luominen on helppoa, ja raportit voidaan lähettää sinun asiakkaillesi automaattisesti heidän valitseminaan ajankohtina.

Kuljettajan opastustoiminto antaa ohjaamon sisäistä taloudellisuusneuvontaa

Kuljettajan valmennus

Anna kuljettajillesi oikeat valmiudet ajotekniikoidensa optimointiin. Jopa ajon aikana. Kuljettajan opastustoiminto on ohjaamoon tarkoitettu ominaisuus, joka toimittaa kuljettajalle jatkuvasti analyysejä tien päällä. Se on korvaamaton, nopeasti reagoiva työkalu, jolla voit parantaa yrityksesi tulosta. 

Keskeisimmät hyödyt

  • Näet polttoaineenkulutuksen, ajomatkat, päästötasot ja paljon muuta.
  • Voit analysoida jokaisen kuljettajan polttoainetaloudellisuutta.
  • Saat helppotajuisia ja pysyvää säästöjen saavuttamista tukevia raportteja, joista näet, millä alueilla kustannusten tehostaminen on mahdollista.
  • Saat hälytysjärjestelmästä varoitukset merkittävistä polttoaineenkulutuksen muutoksista ja mahdollisista polttoainevarkauksista.
  • Voit lähettää päästötasoraportteja automaattisesti suoraan ympäristötietoisille asiakkaillesi.
VT

Haluatko lisätietoja?

Jälleenmyyjämme ovat Dynafleet-asiantuntijoita. Kysy lisätietoja Polttoaine ja ympäristö -palvelustamme paikalliselta jälleenmyyjältä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä