Kätevästi yhteydessä kuorma-autoon

Yhteydenpito

Viestipalvelu takaa, että saat kuorma-autoon yhteyden milloin tahansa – riippumatta siitä, kuka ohjauspyörän takana istuu. Konttori ja kuljettajat voivat viestiä tekstiviesteillä, joiden kirjoittaminen on helppoa ja jotka tulevat näkyviin kuorma-auton näyttöön. Langattoman näppäimistön avulla kuljettajat voivat viestiä, kun kuorma-auto on paikallaan. He myös näkevät viestit ajon aikana.

Yhdistettävissä saumattomasti muihin järjestelmiin

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Viestipalvelu voidaan integroida saumattomasti tilaus- tai laskutusjärjestelmiin, joten kaikki tärkeät tiedot ovat käytettävissä samalta näytöltä. Tämä parantaa seurantaa ja helpottaa kuljettajan työtä, sillä hän saa työtilaukset selkeästi kuorma-auton näytölle.

Näyttö voi auttaa vähentämään stressiä ja lisäämään tuottavuutta

Näytön koko potentiaali

Kuorma-auton näyttöä voi käyttää muuhunkin kuin viestintään. Siinä voidaan näyttää ajo- ja lepoaikoja, kuljettajien valmennusta ja navigointia koskevia automaattisia ilmoituksia, jotka voivat ehkäistä stressiä ja parantaa kuljettajan tuottavuutta.

Keskeisimmät hyödyt

  • Viestintä kuljettajien kanssa tekstiviesteinä tai sähköpostitse Dynafleetin välityksellä
  • Nopea yhteydenpito. Tukee kuljettajaa ja auttaa häntä tekemään päätöksiä tarkkojen tietojen perusteella.
  • Taloudellista viestintää kaluston kaikkien ajoneuvojen ja kuljettajien kanssa
  • Navigointijärjestelmä voi vastaanottaa määränpäätä koskevia viestejä. Arvioitu saapumisaika näkyy kuljetuspäällikölle Dynafleetissa
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Viestit perille saakka

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua Viestintä-palvelun asentamisessa. Häneltä saat myös tietoa monipuolisista näyttöominaisuuksista, joita kuorma-autossasi on saatavilla.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä