Volvo FH:t

”Eniten tykkään seurata polttoaineen kulutusta. Dynafleet antoi mahdottoman hyvin tietoa kuljettajalle. Sen avulla kuljettaja voi seurata omaa tekemistään ja parantaa sitä. Dynafleetissä on paljon hyödyllisiä parametreja. Käytin mobiilisovellusta, ja ajon aikana Dynafleet oli koko ajan auki auton näytöllä. Jos jokin arvo tippui, näin heti, mitä pitää tehdä toisin.”

 

Kuljettaja Joni Ristimäki osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Jonin ja muiden kuljettajien kokemuksia Dynafleetista.

Volvo FMX satamassa

”Dynafleetin avulla voi analysoida tuottavuutta”

- Dynafleet on hyvä järjestelmä. Sen avulla voi analysoida yrityksen kulurakennetta ja kuorma-auton tuottavuutta. Se on hyvä juttu, että kuljettajat voivat itse seurata omaa polttoaineen kulutustaan, kertoo Veikko Aro, Kuljetusrinki Oy.

Lue haastattelu
Seuraa ja vertaile polttoainetaloudellisuuttasi

Kuljettajien sijoitukset – hyvä kannustin

Sovellus asettaa kuljettajat järjestykseen taloudellisuuspisteiden perusteella. Pisteistä näet, kuka heistä tarvitsee taloudellisen ajon koulutusta. Kuljettajat voivat myös itse seurata omia pisteitään ja verrata niitä muiden tuloksiin. Näin he ajavat jatkossa taloudellisemmin – mikä puolestaan säästää rahaa ja pienentää hiilidioksidipäästöjä.

Maksuton lataus

Maksuton lataus

Dynafleet-käyttäjät voivat ladata sovelluksen maksutta älypuhelimeensa tai tablettiinsa. Siirry Applen App Storeen tai Google Play -palveluun, lataa sovellus ja kirjaudu sisään Dynafleet-tunnuksilla.

Helppo aloittaminen

  • Kirjaudu järjestelmänvalvojana Dynafleet-portaaliin.
  • Rekisteröi kuljettajasi ja anna heille kirjautumistunnukset.
  • Määritä kuorma-autojesi käyttötarkoitus: jakelu, maansiirto tai kaukokuljetukset.
  • Mobiilisovelluksessa näkyy tämän jälkeen tietoja ajoneuvolle määritetyn käyttötarkoituksen perusteella.

Dynafleet iTunesissa
Dynafleet Google Playssa

VT

Koeaja mobiilisovellus

Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle Dynafleetia eri laitteilla. Hän vastaa myös tarvittaessa kuljetusten tietojärjestelmäämme koskeviin kysymyksiisi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä