Työkalujen ansiosta suunnitteluun ja hallinnollisiin tehtäviin kuluva aika vähenee

Helpota suunnittelua

Työaika-palvelun avulla vähennät suunnitteluun ja hallinnollisiin tehtäviin kuluvaa aikaa. Saat tiedon siitä, kuinka kauan kullakin kuljettajalla on työaikasäädösten perusteella työaikaa jäljellä uusiin kuljetuksiin. Ajo-, lepo- ja kuormanpurkutiedot ovat käytettävissä 30 päivän ajalta, mistä on apua laskutuksessa ja kuljettajien palkanlaskennassa.

Digipiirturin tietojen etätallennukset

Nopean ja tehokkaan Työaika-palvelun avulla voit tallentaa ajopiirturin tietoja suoraan toimistolta – riippumatta siitä, missä kuorma-auto ja kuljettaja ovat. Näin pidät tietosi helposti ajan tasalla. Lisäksi 20 minuuttia kestävät käsin tehtävät lataukset ovat nyt historiaa.

40 kuorma-auton yrityksessä 20 minuutin säästö digipiirturien tietojen tallennuksessa vapauttaa 13 työtuntia muihin tehtäviin joka kuukausi. Vuodessa se tarkoittaa yhtä tuottavampiin tehtäviin vapautettua kuukautta.

Johan Östberg

Tuoteasiantuntija, Volvo Trucks

Tärkeiden tietojen ansiosta pysyt ajan tasalla

Yksinkertainen. Selkeä. Lakisäädösten mukainen.

Ajoaikasäädökset, työajat, lepoaikojen hallinta ja paljon muuta. Dynafleet seuraa kuljettajien kaikkia toimia ja näyttää tärkeimmät tiedot näytöllä sekä kuljettajien työaikaraporteissa. Työaika-palvelun tuki, joka on käytettävissä ohjaamossa, auttaa kuljettajaa noudattamaan ajo- ja lepoaikoja koskevaa lainsäädäntöä.

Keskeisimmät hyödyt

  • Ajopiirturin ja digitaalisen kuljettajakortin tietojen automaattinen tallennus. Kaikki tiedot säilytetään Dynafleetissa, ja ne ovat käytettävissä ajankohtaan katsomatta.
  • Työaika-palvelun ennustetoiminto seuraa jatkuvasti kuljettajien ajoaikoja ja antaa varoituksen ajojärjestelijälle ennen mahdollisia rikkomuksia.
  • Toimii laskutuksen ja kuljettajien palkanlaskennan tietolähteenä
  • Helpottaa ajo- ja lepoaikoja koskevan lainsäädännön hallintaa ja noudattamista.
  • Suunnittelu ja hallinnolliset tehtävät helpottuvat.
VT

Nyt on aika toimia

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua selvittämään, mitkä Dynafleet-palvelut ovat sinulle sopivimpia ja miten saat niistä suurimman mahdollisen hyödyn.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä