Volvo kuorma-autojen valioyksilöt näytillä

Kesän rekkafestivaalien kohokohta Power Truck Show järjestetään 9.-10.8.2019 Härmän Powerparkissa. Power Truck Show tarjoaa kahden päivän elämyksen, missä pääset nauttimaan toistaan upeimmista kuorma-autoista, livemusiikista ja mahtavasta tunnelmasta. Volvon osastolla on nähtävissä Suomeen tehtyjä, päällirakennettuja Volvo Pro -autoja sekä Volvon Älykäs Rengaspalvelu.

Volvo Pro - Homma paketissa.

Volvon osastolla U131-132 on homma paketissa. Osastolla on nähtävissä valmiiksi päällirakennettuja Volvo Pro -kuorma-autoja, jotka eivät jätä kylmäksi. Volvon Power Trucks Show osastolla paikalla ovat asiantuntijat kertomassa lisää Volvo Pro -ratkaisuista.

Älykäs rengaspalvelu

Esittelyssä markkinoiden paras rengaspalvelu

Volvo Trucks on tänä vuonna lanseerannut uuden Volvo Älykäs Rengaspalvelun, jonka ansiosta renkailla saa ajettua turvallisesti ja tehokkaasti enemmän kilometrejä. Volvo seuraa renkaiden tilaa, hälyttää vuodon sattuessa ja varaa lähimmän huollon tarvittaessa. Palveluun kuuluvan sovelluksen ansiosta kuljettaja ja kuljetusyritys pysyvät aina ajan tasalla renkaiden tilasta. Volvo Älykäs Rengaspalvelu soveltuu kaikkiin kuljetustehtäviin kaukoliikenteestä jakeluun. Erityisesti palvelusta on hyötyä ajoissa, joissa renkaat joutuvat kovalle koetukselle, kuten maansiirrossa tai puunkuljetuksissa.

Volvon Power Trucks Show osastolla paikalla on asiantuntijat kertomassa rengaspalvelusta lisää. Osastolla on Volvo Pro –autojen sekä Älykkään Rengaspalvelun lisäksi tuttuun tapaan tietenkin myös aina yhtä suosittu Volvo brändituotteiden myyntipiste.

Volvo Trucks Suomi Instagram

VOITA LIPPUPAKETTI VOLVO TRUCKSIN INSTAGRAMISSA!

Osallistu kisaan Volvo Trucksin Instagramissa ja voita liput 4 hengelle Power Truck Showhun.

Osallistumisohjeet:

1. Postaa ottamasi kuva tuunatusta tai muuten vaan näyttävästä Volvo kuorma-autosta

2. Merkitse meidät @volvotruckssuomi ja käytä hashtagejä #volvotruckssuomi #powertruckshow

3. Valmista, olet mukana arvonnassa!

Kisa päättyy su 28.7.2019. Olemme yhteydessä voittajaan maanantaina 29.7.2019 Instagramin yksityisviestillä.  

Volvo Merchandise

Messuilla Volvo brändituotteiden myyntipiste

Tarvitsetko uutta paitaa? Haluatko häikäistä työkaverit tuliterällä Volvo-lippiksellä? Volvon osastolla tuttuun tapaan myös mahdollisuus ostaa virallisia Volvo brändättyjä tuotteita edulliseen messuhintaan.

Power Truck Show –kustomoituja autoja jo 15 vuotta

Power Truck Show on yksi kuljetusalan tärkeimmistä tapahtumista, ja se tarjoaa erinomaisen näköalan koko alan kehitykseen. Tapahtuman merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, samoin kävijämäärät. Tänä vuonna paikalle odotetaan jopa 30 000 kävijää.

Power Truck Show 2019 aukioloajat:

pe 9.8.2019  10.00 - 18.00
la 10.8.2019  10.00 -18.00

Valoshow jatkuu autonäyttelyalueella lauantaina 18.00-23.00