Volvo Trucks Driver’s Handbook

Etsi Volvo Trucksin kuljettajan käsikirjan alustakohtainen versio. Driver’s Handbook on kuorma-autokohtainen opas. Siinä on mukana ohjevideoita, joissa kuvaillaan kuorma-auton toimintoja ja ominaisuuksia. Jos haluat tutustua tarkemmin Volvon kuorma-automallistoon, voit valita myös haluamasi demoalustan. Mobiilisovellus on saatavilla suomen kielellä ja lisäksi 31 muulla kielellä Volvo FH-, Volvo FH16-, Volvo FM- ja Volvo FMX -kuorma-autoille ja suomen lisäksi 29 muulla kielellä FL ja FE -kuorma-autoille.

Truck Finder – Etsi käytettyjä kuorma-autoja ja perävaunuja

Etsi sopiva käytetty kuorma-auto tai perävaunu täältä! Truck Finder on kätevä sovellus, jolla voit helposti etsiä ja selata kuorma-autoja ja perävaunuja. Voit tutustua kuorma-auton tietoihin ja kuviin sekä ottaa helposti yhteyttä jälleenmyyjään. Käytettävissäsi ovat kuorma-auton koko kuvaus, värikuvia sekä karttoja, joista selviää jälleenmyyjäliikkeiden sijainti.

Jälleenmyyjähaku

Dealer Locator on helppo ja kätevä tapa etsiä lähin Volvo jälleenmyyjä. Löydät lähimmän jälleenmyyjän sijaintisi perusteella noin 1 200 listatun jälleenmyyjän joukosta. Tee suodatus tuettujen palveluiden perusteella, niin löydät lähimmän jälleenmyyjän avuksi ongelmaasi.  

Dynafleet

Dynafleet-sovellus antaa jatkuvia päivityksiä hyötyajoneuvokaluston kuorma-autojen ja kuljettajien suorituksista – sijainnistasi riippumatta. Erityisen tärkeät tiedot erottuvat selkeästi, ja kustannuksia säästäviin ja ajoneuvon käyttöä tehostaviin toimiin voidaan ryhtyä viipymättä.