Ylivoimainen maansiirtokoneiden ykkösketju kentällä

Mikään ei pelaa yhteen niinkuin Volvon kuorma-autot ja Volvo Construction Equipmentin maansiirtokoneet. Testaa alan parhaat työvälineet oikeassa soramonttuympäristössä ja koe saumaton yhteispeli. Nämä kaverit eivät roiskaise räkäkiekkoa vaan lataavat suoraan ylämummoon.

Volvo kuorma-autot – väkevät maansiirtotöiden luottopelurit

Esillä lyömätön maansiirtokuorma-autojen ykkösketju. Maansiirtopäivässä on koeajettavissa laaja valikoima Volvon kuorma-autoja maansiirtotöihin optimoiduilla ominaisuuksilla. Koe ryömintävaihteiston hyödyt sekä sujuva liikkuminen painonsiirtojen ansiosta oikeissa olosuhteissa unohtamatta VDS-ohjauksen ylivoimaisia etuja vaativissa olosuhteissa: 70% keveämpi kääntää ja helppo ohjata.

Volvo Construction Equipment ja markkinoiden parhaat maansiirtokoneet

Volvo Construction Equipment –työkoneet suoriutuvat kaikissa työolosuhteissa. Ne ovat vahvoja ja kestäviä laitteita, jotka tarjoavat ylivoimaista mukavuutta ja hallittavuutta sekä polttonestettä säästävää tehokkuutta. Volvo on ottanut asiakkaat mukaan koneidensa suunnitteluun ja siksi ne vastaavat käyttäjiensä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso ajo-ohjeet Volvon monttupäivään Vantaalla

Katso ajo-ohjeet

Volvot montulla -maansiirtopäivä järjestetään 25.10.2019 klo 11-19 Vantaalla, osoitteessa Tikkurilantie 163. Katso ajo-ohjeet ja tule mukaan!