Suorituskyvyltään ja polttoainetaloudellisuudeltaan kaukoliikenteeseen optimoitu kuorma-auton erittely

Kuka tahansa voi oppia ajamaan – myös taloudellisesti. Mutta hyvään nopeuteen ei päästä polttoainetehokkaasti ihan millä tahansa kuorma-autolla. Volvo FH Polttoaine ja Suorituskyky ‑suorituskyvyltään ja taloudellisuudeltaan optimoitu kuorma-auto on varusteltu lukuisilla tehokkailla polttoainetta säästävillä ominaisuuksilla. Pakettiin kuuluu lisäksi palveluita, joiden avulla voit maksimoida kalustosi tuoton ja kehittää kuljettajiesi ammattitaitoa.

Nykyaikaisen kuorma-auton polttoaineenkulutukseen vaikuttaa kaksi tekijää yli muiden: auton tekninen erittely ja kuljettajan ajotapa. On tärkeä tehdä voimansiirron erittely kuljetustehtävien mukaisesti. Samassa ajossa olevien mutta eri tavalla eriteltyjen autojen kulutuksessa voi olla useiden litrojen ero.

Euro 6 step C -moottori

Moottori ja vaihteisto

Euro 6 step C -moottorin suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta on parannettu entisestään uusien innovatiivisten tekniikoiden ja materiaalien avulla. Näiden uudistusten myötä voit lisätä keskinopeutta ja saada siten enemmän laskutettavia kilometrejä tunnissa.

Ainutlaatuisen I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta vaihtaminen sujuu saumattomasti ja polttoainetehokkaasti ja voimansiirto pysyy tasaisena nousukulmasta ja pinnanmuodoista riippumatta.

Vakionopeudensäädin ja aerodynamiikka

Vakionopeudensäädin ja aerodynamiikka

Älykäs I-See -vakionopeudensäädin toimii polttoainetta säästävänä vakionopeudensäätimenä. Sen avulla moottori ja vaihteisto voivat hyödyntää ajoneuvon omaa liike-energiaa ylä- ja alamäissä.

Parannetut aerodynaamiset ominaisuudet, kuten pienempi tila renkaan ja lokasuojan välissä, kapeammat roiskeläpät, suurempi etupuskurin spoileri ja optimoitu kattospoileri säästävät polttoainetta.

palvelut, joiden avulla saat arvokasta analyysitietoa kalustosi toiminnasta, säästät polttoainetta ja parannat tuottavuutta

Palvelut

Omistajuuden kokonaiskustannusten pienentämiseksi Volvo FH Polttoaine ja Suorituskyky - suorituskyvyltään ja taloudellisuudeltaan optimoituun kuorma-autoon kuuluu lisäksi palveluita, kuten Dynafleet, kuljettajakoulutus sekä Fuel Advice -palvelu, joiden avulla saat arvokasta analyysitietoa kalustosi toiminnasta, säästät polttoainetta ja parannat tuottavuutta.

Erittely

• FH 500hv 6x2 -vetoauto ja FH500hv 6x2 -tasakuorma-auto Globetrotter-ohjaamolla
Uusi 13-litrainen Euro 6 step C -moottori
I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteisto
• Ilmanohjainpaketti ja uudistettu, optimoitu spoilerisarja
I-See -vakionopeudensäädin
• Ohjaustehostinjärjestelmä, säätötilavuus
• Automaattinen kompressorin irtikytkentä
• Tyhjäkäyntisammutus
• Yksivaihteinen taka-akseli
• Energiaa säästävät 315/70 R22.5 ‑renkaat
Rengashuoltopalvelut
Taloudellisen ajon kuljettajakoulutus
Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu
Fuel Advice -palvelu

Osa kuvatuista tai mainituista laitteista saattaa olla saatavana vain lisävarusteina tai tarvikkeina. Oma Volvo jälleenmyyjäsi antaa sinulle mielellään lisätietoja. Värisävyt voivat poiketa todellisista. Pidätämme oikeuden muuttaa rakenteita ja varusteluja ilman ennakkoilmoitusta.

Volvo FH satamassa

Raportti Älykäs kuljetus -testijaksosta

Lataa nyt!