Kuvaa Fuel & Performance -teipatut kuorma-autot tien päällä

Kilpailu on päättynyt, löydät kuvia Facebookista sivumme aikajanalta tai Instagramista hashtageilla #volvotienpäällä ja #volvotruckssuomi 

Volvo Trucks Suomi Facebookissa

Volvo Trucks Suomi Facebookissa

Pidä yhteyttä muihin kuorma-autofaneihin, osallistu keskusteluihin ja kommentoi Volvo Trucksin uusimpia tuotteita ja uutisia. Ryhmän löydät nimellä Volvo Trucks Suomi.

Siirry Facebookiin
Volvo Trucks Suomi Instagramissa

Volvo Trucks Suomi Instagramissa

Volvo Trucks Suomen viralliseen kotiin Instagramissa. Merkitse kuvasi #volvotruckssuomi, kommentoi ja jaa intohimosi kuorma-autoihimme!

Siirry Instagramiin
Volvo FH satamassa

Raportti Älykäs kuljetus -testijaksosta

Lataa nyt!

Kilpailun säännöt

Laita jakamasi kuva julkiseksi – kilpailukuva ei muutoin näy muille kuin omille seuraajillesi.

Kysy aina julkaisulupa, jos kuvassa näkyy muita henkilöitä. Osallistuja saa lähettää kilpailuun aineistoa vain, jos aineistossa esiintyvät henkilöt ovat antaneet nimenomaisen suostumuksensa kyseisen aineiston toimittamiseen.

Voit osallistua niin monella kuvalla kuin haluat. Kuvan on oltava uusi, ei ennen testijaksoa sosiaaliseen mediaan ladattu. Saat lähettää kilpailuun vain itse ottamiasi kuvia, ettet riko tekijänoikeuksia.

Volvo Trucksin raati valitsee voittajat viikolla 26 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Volvo Trucks voi käyttää kuvia Älykäs kuljetus –testijakson markkinoinnissa ilman erillistä korvausta kuvan lähettäjälle 31.12.2017 saakka. Emme käytä markkinoinnissa kuvan lähettäneen nimeä tai nimimerkkiä, emmekä käytä markkinoinnissa kuvia, joissa on tunnistettavia henkilöitä ilman erillistä varmistusta henkilöltä itseltään.

Voittajien etunimi tai nimimerkki ja voittanut kuva voidaan julkaista Volvo Trucksin markkinoinnissa kun voittajat on valittu. Yleisö voi seurata kuvia sosiaalisessa mediassa yllämainittujen #-merkintöjen avulla ja kilpailijan on itse poistettava kuvansa tai muutettava sen julkisuusasetuksia kilpailun päätyttyä mikäli haluaa, ettei sitä pystytä enää seuraamaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli joku on ottanut kuvastasi kopion, voi se jatkaa olemassaoloaan sosiaalisessa mediassa.

Volvo Trucks pidättää oikeuden poistaa kuvan, mikäli kuvassa esiintyy asiatonta sisältöä tai sisältöä, joka rikkoo yllämainittuja sääntöjä.