Vuonna 1927 perustettu yhtiö on listattu pörssiin ja työllistää yli 100 000 henkeä. Volvo Groupin pääkonttori on Göteborgissa Ruotsissa.

Volvo Groupilla on tuotantolaitoksia 19 maassa eri puolilla maailmaa, ja myymme tuotteitamme yli 190 maassa. Olemme yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, maanrakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden tuottajista. Volvo Yhtymä tarjoaa myös täydelliset rahoituspalvelut. Volvon työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristö.

Volvo Rahoitus
Volvo Buses
Volvo Construction Equipment
Volvo Penta

Lue lisää Volvo Groupista >

Rahoituspalvelut – ota yhteyttä

Volvo Rahoitus - Volvo Financial Services

Olemme Volvo Groupin rahoituspalveluiden tarjoaja. Meillä on kattava valikoima rahoituspalveluita kuorma-, paketti- sekä linja-autoille, maansiirtokoneille ja meriteollisuudelle.

Vieraile Volvo Rahoituksen kotisivuilla

 

Volvo Linja-autot - Volvo Buses

Volvo Linja-autot - Volvo Buses

Volvo on yksi maailman johtavista linja-automerkeistä. Volvo bussien toimipisteitä on yli 140 maassa. Haluamme olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kaupunkeja, joissa ei kärsitä ruuhkista, päästöistä eikä melusta. Tehtävämme on auttaa yhteiskuntia ja liikennöitsijöitä tarjoamaan turvallisia, puhtaita ja tehokkaita kuljetusratkaisuja aina työmatkaliikenteestä kaupunkien ja maiden väliseen liikennöintiin saakka. Tavoitteenamme on olla markkinoiden paras ja kattavin kestävien kuljetusratkaisujen toimittaja.

Vieraile Volvo linja-autojen kotisivuilla

Volvo Construction Equipment

Volvo Construction Equipment

Tutustu maansiirtokoneisiin

Volvo Penta

Volvo Penta

Volvo Penta on maailman johtava ja maailmanlaajuinen moottoreiden ja täydellisten voimapakettien valmistaja sekä merikäyttöön että teollisuuden tarpeisiin.

Kaikki pyrkimyksemme tähtäävät siihen, että asiakkaamme saavat oikean tuotteen oikeilla ominaisuuksilla. Olemme sitoutuneet tuottamaan laatua, turvallisuutta ja luotettavuutta sekä huomioimaan ympäristön - samaan tapaan kuin koko Volvo yhtymä.

Olemme erityisosaajia Volvo yhtymässä, jonka vahvuuksista on meille huomattavia etuja. Voimme toimia pienen organisaation joustavuudella, mutta takanamme on uusien tuotteiden kehittämiseen tarvittava tekninen ja taloudellinen tuki.

Tutustu meri- ja teollisuusmoottoreihin