Pysähdy, katso, vilkuta

Pysähdy, katso, vilkuta

Järjestä liikenneturvallisuustapahtuma lapsille Volvo Trucksin avulla

Tutustu ja lataa materiaalit

Ihmishenkien turvana jo 50 vuotta

Noin puolet kaikista kuorma-auto-onnettomuuksiin liittyvistä kuolemantapauksista voitaisiin välttää turvavöillä. On ratkaisevan tärkeää, että jokainen uusi kuljettajasukupolvi ymmärtää tämän keksinnön arvon. Sillä ihmishengen turvaaminen on meille kaikkein tärkeintä.

Volvo Trucks – globaali turvallisuuden edelläkävijä

Yötilassa kuljettaja voi halutessaan sammuttaa kojelaudan kaikki tarpeettomat taustavalot nopeasti yhdellä painalluksella. Tämä vähentää häikäisyä kuljettajan näkökentässä ja häiritseviä heijastuksia tuulilasissa ja sivupeileissä. Toiminto sopii parhaiten paitsi yöaikaan ajaville myös peruuttamiseen sekä muihin taitoa vaativiin ohjaustilanteisiin vaikeassa säässä tai haastavissa ympäristöissä, esimerkiksi perävaunua kytkettäessä tai irrotettaessa.

ONNETTOMUUKSIEN EHKÄISEMINEN

Aktiiviseen turvallisuuteen liittyvän työmme tavoitteena on ehkäistä virheitä, jotka aiheuttavat noin 90 % kaikista liikenneonnettomuuksista. Siksi autamme kuljettajiamme näkemään paremmin. Autamme kuljettajia keskittymään ja pysymään rauhallisina. Varustamme kuorma-autot järjestelmillä ja tekniikoilla, jotka nostavat turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Henkilövahinkojen vähentäminen

Onnettomuuksia ikävä kyllä tapahtuu – ja siksi pyrimme minimoimaan loukkaantumisriskin passiiviseen turvallisuuteen liittyvällä työllämme. Pyrimme valmistamaan kuorma-autoja, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Koe turvallisuus omakohtaisesti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä