Jokainen osa testataan, mitataan ja valmistetaan perusteellisena täsmätyönä

Laadukkaat tuotteet

Suunnittelemme, testaamme, mittaamme ja valmistamme jokaisen osan ja komponentin tarkkuudella, jota joku voisi pitää liioitteluna. Toteutamme prosessin tarkasti ja antaumuksella, ja laadunhallinta on kiinteä osa prosessia alusta loppuun. Tähän perustuu tehokkuus, taloudellisuus, käyttöaste, turvallisuus ja mukavuus, jotka koet istuessasi Volvo kuorma-auton ohjauspyörän takana. Samasta syystä Volvo kuorma-auto myös pysyy toimintakunnossa kilometri toisensa jälkeen.

Palveluista on hyötyä niin polttoainetehokkuudessa, turvallisuudessa, kuljettajien tuottavuudessa kuin turvallisuudessakin

Laadukas huolto

Jälleenmyyjiemme tuki sinulle. Osaavat ja ammattitaitoiset mekaanikkomme – käytettävissä sijainnistasi riippumatta. Maailmanlaajuisen tukiverkostomme kattavuus ja tehokkuus. Mitä palveluihin tulee, Volvo laatu parantaa niin polttoainetaloutta ja turvallisuutta kuin kuljettajien tuottavuutta ja turvallisuuden tunnetta ja sitä kautta vähentää stressiä. Apu ja varaosat ovat aina ulottuvillasi, jotta kuorma-autosi pysyy toimintakunnossa ja liiketoimintasi kannattavana.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Haluatko nähdä, mitä laatumme tarkoittaa käytännössä?

Pistäydy paikallisen Volvo jälleenmyyjän luona. Hän kertoo sinulle mielellään lisää laadusta. Se on hänen ydinosaamistaan.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä