Jokainen tippa merkitsee Fuel advice

Jokainen tippa merkitsee.

Prosentti sieltä ja toinen täältä – merkittäviä säästöjä voi kertyä hyvin nopeasti. Tämä on periaatteemme taustalla vaikuttava ajattelumalli.

Yritämme jatkuvasti nipistää lisää tippoja, jotta kuorma-automme kulkisivat pidemmälle vähemmällä polttoaineella sekä rasittaisivat ympäristöä ja omistajiensa taloutta vähemmän.

Olemme sitoutuneet tavoitteeseen pitkällä aikavälillä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkien tuotteidemme ja palveluidemme polttoainetehokkuutta.

Jokainen tippa merkitsee.

Fuel Advice

Alenna polttoaineenkulutusta Fuel Advice -palvelun avulla

Fuel Advice on neuvontapalvelu, joka ei anna periksi. Kun kuljettaja on oppinut ajamaan taloudellisesti, jatkuva seuranta on menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeää.

Juuri tässä Fuel Advice -palvelusta on apua. Säännöllisten raporttien ja henkilökohtaisten analyysien avulla voidaan helposti turvata polttoainesäästöjen pysyvyys pitkällä aikavälillä.

Lue lisää Fuel Advice -palvelun hyödyistä
Dynafleet

Pysy ajan tasalla polttoainetalousasioissa

Dynafleetin ja kuljettajakoulutuksen avulla voit säästää polttoainetta jopa 5 prosenttia. Dynafleetista saat ajantasaisia tietoja kaikista kalustoosi liittyvistä tärkeistä asioista, ja kuljettajakoulutuksen ansiosta kuljettajat ajavat turvallisemmin, fiksummin ja taloudellisemmin.

Dynafleet on nyt saatavana myös iPhone/iPad-mobiilisovelluksena, joten kaikki kalustoa koskevat tiedot ovat aina käytettävissäsi ajankohtaan katsomatta.

Lisätietoja Dynafleetista
I-Shift

I-Shift – säästä polttoainetta tehokkaasti

I-Shift pienentää polttoaineenkulutusta jopa 3 prosenttia manuaalivaihteistoon verrattuna. I-Shift on markkinoiden kehittynein ratkaisu.

I-Shift ottaa kaiken hyödyn irti kuorma-autosta seuraamalla ajoneuvon massaa, tienpinnan kallistusta, nopeutta ja kiihtyvyyttä.

Katso, kuinka voit vähentää kulutusta I-Shiftin avulla
Ilmanohjainpaketti

Ilmanohjainpaketilla varustettu kuorma-auto halkoo tuulta tehokkaasti

Ilmaohjainpaketti voi parantaa polttoainetaloutta jopa 10 prosenttia. Se vähentää turbulenssia, minimoi ilmanvastuksen ja ohjaa virtauksia poispäin perävaunusta.

Polttoainekustannukset pienenevät – ja hiilidioksidipäästöt pienenevät toki vastaavasti.

Katso, kuinka voit vähentää kulutusta aerodynamiikkaa parantavilla lisävarusteilla.
I-See

I-See – järjestelmä, joka muistaa säästää polttoainetta

I-See -järjestelmällä voit säästää polttoainetta jopa 5 prosenttia heti ensiajosta lähtien. Se muistaa ajamasi tiet ja tuntee myös ne, joilla et ole ennen ajanut, mikäli joku muu on ajanut tuolla tiellä I-See -järjestelmällä varustetulla kuorma-autolla. I-See säätelee nopeutta ja vaihteiden vaihtamista polttoainetaloutta edistävällä tavalla tien pinnanvaihteluja koskevien tietojen perusteella.

Tutustu I-See -järjestelmän kuuteen vaiheeseen
Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

”Samasta reitistä ja samoista töistä voidaan suoriutua samassa ajassa mutta taloudellisemmin.”

Lue lisää kuljettajakoulutuksesta
Aito Volvo Huolto

Aito Volvo Huolto

Hyvä polttoainetalous edellyttää ennen kaikkea hyviä kuljettajia sekä tukea osaavilta mekaanikoilta, jotka tuntevat kuorma-auton läpikotaisin ja auttavat saamaan siitä kaiken irti.

Lue lisää Aidosta Volvo Huollosta

Lataa

Jokainen tippa merkitsee -esite

EDC-esite(PDF, 16.2 MB)