Volvo mekaanikko -oppisopimuskoulutus on ainutlaatuinen tapa yhdistää käytännön työskentely ja ammattiopinnot. Koulutusohjelma on väylä uuteen ammattiin Volvolla.

Koulutuksia on järjestetty yli 10 vuoden ajan ja olemme kouluttaneet noin 100 uutta mekaanikkoa. Viimeisin Volvo oppisopimuskoulutus käynnistyi syksyllä 2017. Haku koulutukseen on päättynyt.

Etsimme tähän koulutukseen ensisijaisesti kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat uusia uramahdollisuuksia ja pätevöityä lisää työn ohessa. Jotta voit suorittaa ammattitutkinnon Sinulla tulee olla jokin teknisen alan peruskoulutus ja työkokemusta raskaan kaluston parissa vähintään 3- 5 vuotta tai vastaavat tiedot.

Lisäksi voimme ottaa oppisopimuksella myös muutamia uusia alalle tulevia suorittamaan perustutkintoa. Tässäkin valinnassa sinulla tulee olla jokin muu tekninen peruskoulutus, kuten esimerkiksi auto- ja kuljetusalan, kone- ja metallialan tai sähköalan peruskoulutus tai vastaava muu teknisen alan kokemus. Odotamme sinultakin vähintäänkin innostusta tai harrastuneisuutta raskaan kaluston parista.

”Oppisopimus oli mielestäni paras vaihtoehto, koska pystyi olemaan töissä ja saamaan palkkaa”

Volvo oppisopimus mekaanikoille
Oppisopimus

Väylä uuteen ammattiin

Oppisopimuskoulutus voi olla väylä uuteen ammattiin ja uuteen työpaikkaan, mutta myös tapa kehittää omaa osaamista.

Raskaan kaluston mekaanikkojen lisäksi olemme kouluttaneet oppisopimuksella myös henkilöstöämme varaosamyynnissä ja toimistotehtävissä.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta