Avoinna olevat työpaikat

Haluamme, että rakastat työtäsi ja työskentelet aktiivisesti tulevaisuutemme puolesta. Teemme yrityksenä töitä, jotta saamme luotua innostavan yrityskulttuurin.

Suomessa tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat löydät tältä sivulta. Jos juuri nyt ei ole avoinna sinulle sopivaa, kiinnostavaa tehtävää, voit täyttää avoimen hakemuksen. Huomioimme sinut tulevia avoimia paikkoja täyttäessämme. Mikäli et näe ilmoituksia alla, avaa ne täältä

Volvolla autamme sinua kehittämään taitojasi, tietämystäsi ja luovuuttasi. Jos sinä menestyt, me kaikki menestymme. Oletko valmis jakamaan taitosi ja intosi kanssamme?

Volvo Finland AB LinkeInissä

Volvo Finland AB LinkeInissä

Ajankohtaisia asioita Volvo Finland AB:lla

Siirry LinkeIniin
Volvo Trucks Suomi YouTubessa

YouTube Suomi

Katso Volvo Trucksin videoita Suomesta ja paljon muuta.

Siirry YouTubeen
Volvo Trucks Suomi Facebookissa

Volvo Trucks Suomi Facebookissa

Pidä yhteyttä muihin kuorma-autofaneihin, osallistu keskusteluihin ja kommentoi Volvo Trucksin uusimpia tuotteita ja uutisia. Ryhmän löydät nimellä Volvo Trucks Suomi.

Siirry Facebookiin
Volvo Trucks Suomi Instagramissa

Volvo Trucks Suomi Instagramissa

Volvo Trucks Suomen viralliseen kotiin Instagramissa. Merkitse kuvasi #volvotruckssuomi, kommentoi ja jaa intohimosi kuorma-autoihimme!

Siirry Instagramiin

Katso, millaista on työ Volvolla

Mahdollisuudet Volvo Group -yhtiössä

Liity osaksi jotakin suurempaa

Olemme osa Volvo Groupia. Yhteisenä tavoitteenamme on tulla maailman johtavaksi kestävien kuljetusratkaisujen toimittajaksi. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta niin olemme mekin. Ja niin olet sinäkin. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään ulkomailla, löydät avoimet työpaikat oheisen linkin kautta. Näiltä sivuilta löydät avoimet työpaikat ja voit hakea opinnäytetyöpaikkaa.

Käy Volvo Groupin urasivuilla