Volvo FMX:n sisätilat Raven-värillä

Väri ei ole musta. Se on korpinmusta.

Valitsimme tyylikkään mustanruskean värin erityisesti Volvo FMX:n sisätiloja varten. Ja annoimme värille nimen Raven. Tahrat eivät erotu tummissa väreissä niin selvästi, joten väri sopii täydellisesti rakennustyömaalle.

Mittarit: aina ulottuvilla

Tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla

Yhdistelmämittaristosta kuljettaja näkee tärkeät tiedot keskellä, ja harvemmin käytettävät hallintalaitteet on sijoitettu hieman etäämmälle. Mukautettavien katkaisimien avulla kuljettaja voi valita, mitkä toiminnot hän haluaa lähimmäksi ohjauspyörää.

Yhdistelmämittaristo

Toiminnot aivan ulottuvilla

Monet hallintavipujen toiminnot on siirretty ohjauspyörään upotettuihin hallintalaitteisiin. Ne on ryhmitelty loogisesti toiminnon luonteen mukaan ja vieläpä niin, että ne löytyvät helposti näppituntumalla.

Runsaasti säilytystilaa

Runsaasti tilaa tavaroillesi

Tilavat etu- ja takaosan säilytystilat, vuoteen alla olevat säilytystilat ja ulkoinen säilytystila voidaan räätälöidä täsmällisesti tarpeidesi mukaan. Ylävuoteelle tai ohjaamon seinälle sopiva sähkötoiminen kuivauskaappi kuivaa vaatteet, pyyhkeet ja kengät nopeasti.

Lisäksi ympärillä on paljon uusia säilytyslokeroita esimerkiksi papereita varten. Kojelaudan päällä oleva tavarasyvennys on täydellinen paikka pikkutavaralle. Ohjaamossa on USB-liitäntä sekä tilaa kynille ja puhelimelle. Siellä on jopa esiintaitettava pulloteline.

Ergonomisesti suunniteltu ohjauspyörä

Erinomainen ohjauspyörä

Ohjauspyörä on helposti säädettävissä, ja se tuo lisää polvitilaa. Ergonomisen muotoilun ansiosta ohjauspyörästä voi pitää kiinni usealla eri tavalla – mikä takaa jatkuvan käyttömukavuuden. Jos kaipaat hieman ylellisyyttä, saatavana on myös nahkaverhoilu.

Uusi kuljettajan istuin

Edukseen erottuva istuin

Uusi kuljettajanistuin tukee paremmin, laajentaa toiminta-aluetta ja tuo lisää jalkatilaa. Lisäksi sitä voidaan säätää 20 cm eteen- ja taaksepäin sekä 10 cm pystysuunnassa. Istuintyyny on mukavampi kuin mikään aikaisempi, ja siihen on saatavilla neljä eri verhoiluvaihtoehtoa.

Tilava alavuode

Nuku fiksummin

Älä turhaan tingi yöunista, vaikka viettäisitkin yön ohjaamossa. Alavuode on 70 cm leveä, siinä on 16 cm:n pussijouset, ja saatavana on vieläpä kolme kovuusastetta. Makuutilan hallintapaneelista voit lisäksi hallita ohjaamon valaistusta, herätyskelloa, pysäköintilämmitintä, audiojärjestelmää, ikkunoita ja lukkoja – vuoteesta nousematta.

360 asteen näkymä sisältä

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamon sisätiloista. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

VT

Nouse kyytiin ja ihastu

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään ja pyydä heitä esittelemään Volvo FMX:n ohjaamoa. He ovat kuorma-autojemme asiantuntijoita.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä