Volvo FM -toimisto

Astu toimistoon

Rauhallinen, ammattimainen ja erinomaisesti varusteltu – tämä on työympäristö, jossa haluat aidosti viettää aikaa. Värit ja materiaalit on valittu huolella. Tilaa ympäröi tyylikkäästi kaartuva kojelauta. Erikoisleveän tuulilasin ansiosta näet ympäröivän liikenteen erinomaisesti.

Volvo FM:n uusi kojelauta

Kaikki kätesi ulottuvilla

Ei nojaamista. Ei kurottelua. Ei katseen irrottamista tiestä. Volvo FM:ssä kaikki tarvittava on juuri siellä, missä tarvitset. Näet kaikki tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla. Mukautettavien painikkeiden ansiosta eniten käyttämäsi toiminnot ovat kätevästi ulottuvillasi. 

Uudessa Volvo FM:ssä on runsaasti säilytysratkaisuja

Runsaasti tilaa tavaroillesi

Kynistä ja kirjoituslevyistä puhelimeen ja suosikkimukiisi – pienillä asioilla on usein suuri merkitys, kun työ pitää saada valmiiksi. Siksi olemme kehittäneet useita käteviä säilytysratkaisuja. Tilavat etu- ja takaosan säilytystilat, vuoteen alla olevat säilytystilat ja ulkoinen säilytystila voidaan räätälöidä täsmällisesti tarpeidesi mukaan. Lisäksi ympärillä on paljon uusia säilytyslokeroita esimerkiksi papereita varten. Ajoneuvossa on jopa PC-teline, paperikori ja esiintaitettava teline kahden litran pullolle.

Volvo FM:n uusi ja mukava kuljettajan istuin

Istutko mukavasti?

Kuljettajan istuimessa on vankka tuki, laajempi toiminta-alue ja enemmän jalkatilaa. Se on säädettävissä 20 cm eteen- ja taaksepäin ja 10 cm pystysuunnassa. Uusi istuintyyny tekee istuimesta kaikkien aikojen mukavimman

Volvo FM:n säädettävä ja kallistettu ohjauspyörä

Täydellinen ajoasento

Ohjauspyörää voidaan säätää pystysuunnassa 90 mm ja kallistaa 28 astetta. Säädöt tehdään kätevästi polkimella, joka voidaan taittaa sivuun ohjaamoon kuljettaessa. Ergonomisen muotoilun ansiosta ohjauspyörästä voi pitää kiinni usealla eri tavalla – mikä takaa jatkuvan käyttömukavuuden. Jos kaipaat hieman ylellisyyttä, saatavana on myös nahkaverhoilu.

360 asteen näkymä sisältä

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamon sisätiloista. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tee olosi mukavaksi

Määritä ajoasentosi. Testaa sänky. Ihaile näkymiä. Paikallinen Volvo jälleenmyyjä esittelee sinulle jokaisen Volvo FM:n ohjaamon ominaisuuden.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä