Volvo FL: Suojaa kaikkia tienkäyttäjiä

Volvon turvaohjaamo

Volvo FL:n ohjaamo on suunniteltu sinun turvaksesi. Se suojaa kuitenkin myös muita tienkäyttäjiä ja jalankulkijoita. Ohjaamo on tietenkin selvittänyt kaikki törmäys-, estetörmäys- ja kolaritestit. Istuin on kiinnitetty lujasti lattiaan, ja istuinta on entisestään vahvistettu. Integroidut turvatyöt ja niskatuet ovat iskunkestävyydeltään ensiluokkaisia. Etu- ja taka-alleajosuojat estävät ajoneuvoja kiilautumasta kuorma-auton alle törmäystilanteissa.

Esittelyssä Volvon turvaohjaamo
Volvo Electronic Stability Program -ajonvakautusjärjestelmä

ESP-ajonvakautusjärjestelmä

ESP parantaa ajoneuvon turvallisuutta ja suuntavakavuutta hankalissa olosuhteissa ja ehkäisee kaatumisia. Se kuuluu Volvo FL -mallin vakiovarustukseen, joten sen tuomat parannukset ajo-ominaisuuksiin ja turvallisuuteen ovat hyödynnettävissä heti alusta pitäen.

Video kaistavahdin hyödyistä

Kaistavahti

Ajautuminen kaistalta on yleinen syy vakavissa onnettomuuksissa. Meidän mielestämme liian yleinen. Kaistavahti seuraa tien merkintöjä kameralla ja antaa varoituksen, jos epähuomiossa ajat niiden yli.
Volvo FL: näe hyvin ja tule nähdyksi

Näe paremmin. Tule nähdyksi. Aja turvallisesti.

Älykkäät peilit pienentävät kuolleita kulmia. Keulan LED-huomiovalojen ansiosta kuorma-auto erottuu tiellä erityisen hyvin. Nämä ovat hyviä uutisia paitsi sinulle myös kaupunkipyöräilijöille ja jalankulkijoille.

VT

Ensisijaisesti turvallinen

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään Volvo FL:n kehittyneistä turvallisuusominaisuuksista.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä