Ergonomisesti suunniteltu kuljettajan tila

Ergonomista ajattelua

Mittarit. Vaihteet. Hallintalaitteet. Tilaratkaisut. Volvo FL:ssä kaikki, mitä työssäsi tarvitset, on juuri oikeassa paikassa – ja sopivasti käden ulottuvilla. Vähemmän turhia liikkeitä. Vähemmän kurottelua ja rasitusta. Voit pitää kädet ohjauspyörällä ja katseen tiiviisti tiessä.

Mukava ja turvallinen kuljettajanistuin

Kuljettajan istuin

Valtaosa työpäivästä vietetään istuimella. Siksi sen on oltava täydellinen. Olemme suunnitelleet Volvo FL:n istuimen turvalliseksi, tyylikkääksi ja erityisen kestäväksi. Kiinnitystä on parannettu. Niskatuki ja turvavyö on nyt integroitu istuimeen. Istuimen lujatekoiset, likaa hylkivät tekstiilit täydentävät muuta sisustusta. 

Runsaasti säilytystilaa kaikelle tavarallesi

Runsaasti tilaa tavaroillesi

Kojelaudassa. Ovissa. Yläpuolella. Istuinten välissä. Volvo FL:n ohjaamossa säilytystilaa on runsaasti joka puolella. Tarvittaessa sitä saa jopa lisää.

360 asteen näkymä ulkoa

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamosta. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Koe mukavuus

Voit kokea ohjaamon mukavuuden käymällä paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä